Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy 2f1l hármasban, hogy a lány sokkal fiatalabb volt? Hány évesek voltatok és mennyi a lány? Milyen volt vele, hogy teljesített, nnagyon kellett kímélni?
Figyelt kérdés
Írhattok privátban is ha esetleg túl nsgy volt a korkülönbség...2021. jan. 8. 19:58
2/9 anonim válasza:
Igen, ikertesómmal 36evesek voltunk, a prosti pedig 20.
3/9 anonim válasza:
Én 31 (F), a lány 16, a barátja nálam idősebb, harmincas férfi volt.
Mielőtt elkezdenek itt ajvékolni egyesek, ez mind legális, beleegyezési korhatár felett volt a lány. Ja és csak a második együttlét után tudtam meg, hogy hány éves, előtte azt mondták, hogy egyetemista. Tényleg kinézett 20-21 évesnek.
Ja és nem egy züllött csaj volt, gazdag család szeme fénye, egyetemre ment később, most már külföldön dolgozik egy híres multinak.
Nála csak idősebb nőkkel találkoztam hármasozasok során, tipikusan negyvenes feleségekkel.
5/9 anonim válasza:
Én se, pedig próbáltam már bekéretőzni párokhoz bizonyos oldalakon. Bár ha úgy vesszük a glorycafeban gangbang bulin sokan megdugtunk egy aranyos csinos 19 évest. 30F
6/9 anonim válasza:
Két éve 18 evesen voltam 2 sraccal. Az egyik 25 a masik 29 volt. Nem igazan kimeltek. Bar en is szemtelen voltam veluk. 20L
7/9 anonim válasza:
Sajnos nem. Pedig kiprobalnam mind a harmast,mind a fiatalabb lany bevonasat. Eddig nem jott ossze. De 31 evesen nincs minden veszve🙂
8/9 anonim válasza:
19L + 36F + 52F
nem kímáltek egyáltalán, de nem is akartam hoy kíméljenek;)
nem kérek privátot
9/9 anonim válasza:
Voltam már hármasban de nem voltam fiatalabb. Nem kellett kímélni azért voltam 2 pasival hogy jól megcsináljanak mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!