Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Igy mi értelme egy leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy mi értelme egy leszbikus kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
ha van egy leszbikus lány, és össze jön egy olyan lannyal aki fius. és nem nöies. akkor már nem lenne mindegy hogy egy igazi fiuval jön össze? én az ilyet inkább biszexnek mondanám
2023. aug. 27. 10:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De pont ez a lényeg, hogy a leszbiknek taszító a pasi tartozék. A női részek izgatják fel őket.
2023. aug. 27. 16:14
 12/17 anonim ***** válasza:
4%
Ezt en sem értem.
2023. aug. 28. 20:06
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Mivel leszbikus ezért zárd ki hogy sráccal jöjjön össze. Van különbség egy fiús lány között, meg egy fiú között. Csak azért mert tetszik nekik ez a stílus még nem lesznek biszexek, mert a hímek így sem érdeklik őket.
2023. aug. 29. 02:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Nem értem ezt az egyszerű dolgot miért nem lehet felfogni :'D

Kérdező, te se jönnél össze pasival csak azért mert nőies, nem? :)

2023. aug. 29. 07:58
 15/17 A kérdező kommentje:
en leszopnam
2023. aug. 29. 10:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Valaszeg a kapcsolat csak a genitális preferencián alapul.
2023. aug. 29. 11:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne a lényegét nézd! Neked nem tetszenek a fius lány akkor ne foglalkozz velük, de valakinek ez tetszik.

Ha fius is, de lány! Ezt igy érted?

2023. aug. 29. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!