Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy mi értelme egy leszbikus kapcsolatnak?
Nekem volt régen fiús barátnőm, de hiába öltözött laza ruhákba, és viselt rövid hajat, attól még teljesen nőies volt nekem. Az arca akkor is lányos maradt, a teste is, a lelke is. Szerette a focit, az igaz, játszani is, viszont külön előnyt jelentett, hogy nem volt libás. Semmi smink, nyávogás, hiszti. Nagyon jól megértettük egymást.
Egy férfihoz hozzátartozna sok minden más is, ami zavarna. Pl szőrös test, más testszag. Úgy egyébként sem látok semmi szépet rajtuk, csukott szemmel meg ki akar szeretkezni? Eltérő szexuális vágyak, a mennyiségi különbség sem elhanyagolható. Nem olyan empatikusak, viszont nagy egójuk van, durvák, egyszerűek... sorolhatnám még. De érted a lényeget.
Ha egyszer nem vonzanak a férfiak, nem fog működni. És nem ugyanaz, ha egy nő fiús ruhát hord, vagy hogy férfi. Te sem másznál rá a haverodra, ha a farmer helyett egyszer csak szoknyát venne fel, igaz?
Nem olyan empatikusak, viszont nagy egójuk van, durvák, egyszerűek
Hat igen, a legtöbb, meg alapvetően a ferfiakban van valami felkavaró, én már szerettem is volna leszbikus lenni de meg így is vonzodom hozzájuk sajnos… mondjuk csak 1-hez az 1000-ből tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!