Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Meddig várnál olyanra, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várnál olyanra, aki trauma miatt nem engedné, hogy a nemi szervéhez nyúlj, de azon kívül minden másra nyitott lenne és szakemberrel dolgozna az ügyön?

Figyelt kérdés
(A minden másra alatt persze azt értem, hogy mint egy átlag ember.)

2023. aug. 17. 23:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok.

Visszaolvasva a többi kommentet ,itt megtudtam konkrétan rólad van szó.

Én arra gondolok ,hogy egy kapcsolatban ez elég nehezen kivitelezhető ,hogy rendesen működjön.

Nézd biztos vagyok benne ,hogy valami nagyon komoly dolognak kellett történnie ami ezt kiváltotta belőled és én (mint EGYÉNI véleményem és válasz a kérdésedre) nem tudnék ezzel a helyzettel megbirkózni, nem tudnám helyén kezelni a helyzetet. Nem akarnék az lenni aki ezen átsegít mert ezzel valamilyen szinten felelős is lennék a te lelki állapotodért, boldogságodért, gyógyulásodért.

Tudom ,hogy kegyetlenül hangzik de ne gondolja senki azt ,hogy ez a másikra nincs hatással és elég a szerelem.

Tudom ,hogy ezért mindenki utálni fog mert így gondolom de kicsit nézzük a másik szemszögéből is a dolgokat.

Nyilván kívánom ,hogy minden rendben legyen az életedben és sikerüljön leküzdeni mindent.

2023. aug. 18. 21:04
 12/15 A kérdező kommentje:

"Tudom ,hogy kegyetlenül hangzik de ne gondolja senki azt ,hogy ez a másikra nincs hatással és elég a szerelem."

Persze tudom, nem is várom el ezt senkitől.

Igazából emiatt nem is gondolom, hogy készen állnék egy kapcsolatra, csak közben mégis vágyok rá, meg 18 éves vagyok és még egy csókig se jutottam el senkivel se, csak írom a szerelmes verseimet.

Őszintén bevallva annyira így gondolom, hogy a kérdést elsősorban egy történetem (ugyanezzel a problémával küzdő) karaktere ihlette. Mert nem annyira szeretnék olyan történetet írni, ami ilyen szempontból nem reális. Csak közben egy kicsit magamon is el kezdtem gondolkozni, hamár ugyanez a gondom.

"Nyilván kívánom ,hogy minden rendben legyen az életedben és sikerüljön leküzdeni mindent."

Köszönöm.

2023. aug. 18. 21:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok még mindig.

Na ezt nem mondtam volna meg, hogy 18 éves vagy. Sokkal érettebb a gondolatmeneted. Megleptél.

Örülök ,hogy tudtad értelmezni a mondandómat és nem bunkóságnak vetted. 💪

2023. aug. 18. 21:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a fontos hogy ne szigeteld el magad annyira, hogy ha belép az életedbe egy bizonyos lány, akkor ne keljen sorba ledontenie 100 falat. 18 vagy nem maradtál le még semmiről, de lény nyitott. 🙂
2023. aug. 19. 15:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Bármeddig. A volt párommal azt hittem sosem lesz köztünk szex olyan módon, de minden más igen. Szenvedélyes volt akkor is csak tartott attól a résztől. Több mint fél évet vártam a legelsőre, több mint másfelet a rendszeres és bármi félelem vagy feszültség nélküli együttlétekre. Minden egyes slkalom csodálatos volt vele.
2023. aug. 21. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!