Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a fiú és a lány egy kapcsolatban?
Konkrét kapcsolatban még nem voltam nővel, ezért valaki leírná nekem, hogy kell érteni, hogy az egyik nő a férfi szerepet játsza a kapcsolatban?
Úgy képzeljem el, hogy ő a domináló fél vagy szex közben is van valami szerepe?
Sehogy nem kell érteni. Az egy homofób baromság, hogy az egynemű pároknál az egyik fél lányt játszik a másik meg fiút, mintha próbálnák leutánozni a hetero kapcsolatokat, mert legbelül ők is érzik, hogy nem normális a nő-nő vagy férfi-férfi dinamika, csak a férfi-nő.
Ilyen gyerekes, bugyuta gondolkodással inkább barbiezzatok vagy kisautókkal játsszatok, ne párkapcsolatosat. -.-
Nem játszik senki semmit.
Nincsenek szerepek ez nem egy film.
Van egy irányitó személyiség őt nevezhetjük: fiunak.
És van egy irányitott beleegyező személyiség akit nevezhetünk:lánynak.
Az irànyitó az aki a fiús dolgokat csinálja:cipekedik,szerel,mecset néz es sört iszik 😆.
Az irányitott a lány pedig:mosogat és főz.
Ne ijesztegessuk a Kérdezőt! 😃
Jogos a kerdes.
Akinek nem volt tapasztalata ebben,nem tudhatja,hogyan mukodik ez ket no kozott.
Gondolom azert is kerdezed,mert vannak fius kinezetu/stilusu lanyok/nok. Nem tudom,hogy ez a haloszobaban is megnyilvanul-e naluk.
Nem volt benne tapasztalatom, viszont noies nokent es noies novel valo egyuttlet alatt valtozo,hogy ki a dominansabb.
Köszönöm kedves válaszokat:)
Úgy látom 4 es válaszoló tudta leginkább értelmezni a kérdést.
Kifejtem érthetőbben. Egyik leszbikus ismerősöm azt mondta, hogy ő szereti játszani a fiú szerepet egy kapcsolatban. Azért tettem fel a kérdést mert nem értem pontosan ebbe mi tartozik bele.
Az alul értékelt 4vagyok.
Nos ezt szerintem a heterós érthetöbbség miatt mondta.
Hogy kb: tudd hova helyezni a ki hol van a kapcsiban.
Mert klasszikus értelemben egyszerübb ki fiú, ki lány.
"Akinek nem volt tapasztalata ebben,nem tudhatja,hogyan mukodik ez ket no kozott."
Ehhez nem tapasztalat kell, hanem, hogy ne legyen valaki birka. "-.- Minden kapcsolatban két (vagy több) ember van, akik lehetnek akármilyenek, a többi mellédumálás. Az puszta szegénységi bizonyítvány, hogy valaki csak a konzervatív férfikép és konzervatív nőkép összeadásából létrejött hetero kapcsolat relációjában képes értelmezni mindent. Ha hetero az illető, ha leszbikus, ha akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!