Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csábítottatok már el heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csábítottatok már el heteró csajt, akinek barátja volt?

Figyelt kérdés
2023. aug. 12. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%

A nőkben alapból van egy kis nyitottság a saját nemük felé szerintem. Pl. a feleségem heteró, de szinte mindent kipróbáltunk már, láttam őt puncit nyalni, nem is volt rossz (azt mondja), de nem ragadta meg a dolog..

Van barátnőm, aki a gondolattól is rosszul van, hogy ha nőhez kellene hozzáérnie, farok viszont jöhet bármilyen mennyiségben..-50/F

2023. aug. 18. 10:26
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

Van párom már egy évtizede.

Még csak 24 vagyok.

De bármikor ki próbálnám lánnyal 😀

Le.szarom ha másnak ez megcsalás párom undorodik ettől a vágyamtól, de kvázi megengedte ha ettől lennék boldog:)

Ennek nincs kategóriája, egyáltalán miért kell mindent kategorizálni....

2023. aug. 19. 10:09
 13/17 ItaIta ***** válasza:
41%
Én, mint leszbikus nem csábítottam el olyan hetero lányt akinek volt baràtja, de az a lány rám mászott. Hülye lettem volna nemet mondani🤷🏻‍♀️ én tüzes csókokat, és érzelem mentes szexet láttam benne. Ő pedig szerelmet akart. Szakított is a barátjával miután megdugtam😅megszerettette magát velem, másfél év “”kapcsolat”” után mondtam hogy ez így nem működik, hogy kissé kihasznál a nyelvemért, szakítottunk. Most újra hetero😂 nem értem mai napig. Oké, tini kíváncsiság meg egyebek de nemár:(
2023. szept. 11. 23:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Hmm

Hogy vegyem rá a csajt, hogy tobb legyen koztunk? Igaz, van barátja, de nem tudom,h milyen viszonyban vannak. Egyetemen talalkozunk heti szinten, folyamatosan bókolok a csajnak, s látszik rajta,h bejon neki, amit csinálok. Ti mit lépnétek afelé,h tobb is legyenm, de a barátja ne tudja meg?

Az egyik csoporttarsunk már kerdezgeti,h mi folyik itt? :/ :D

2023. okt. 23. 16:40
 15/17 ItaIta ***** válasza:

14-es, en 13-as vagyok. Van valami fejlemény azóta, ha nincs, akkor…..

A saját kis fent említett sztorimból tanulva nem biztos hogy megkockáztatnám a helyedbe. Hatalmasat lehet nagyon hamar koppanni, valamint ha esetleg felreismerted a jeleket, akkor

Viszont igen szar lesz ha az egyetem esetleg nekiáll pletykálni vagy hasonló…(sajat velemenyem szerint)

Viszont ha megpróbálnád, akkor szerintem próbálj meg felé flört után, (mivel mondtsd hogy tetszik neki, viszonyozza) lehetőleg kettesben konkrétan rákérdezni hogy mégis mit szeretne tőled, lehetőleg szemkontaktussal, hogy tudd ha esetleg bliccelne… ha rosszul sülne el a dolog akkor is el tudod lapítani:D

Írd meg majd mi lett a kimenetel,

Kíváncsi vagyok :D

2024. ápr. 27. 03:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Vegulis nem lett semmi az egeszbol.

Szerintem csak szimpatikus volt neki ez a kis flortolés... Kettesben sose tudok vele lenni, mert o egy masik csoportban van, csak ebédidoben tudtam vele beszélgetni, de azt is csak úgy, h masok is ottvannak. Pár hónapja egy 4 fos csoporttal a buszpalyaudvarra sétáltunk, de ott már nem mutatta a jelét annak, h érdekelném. Azt mondom: "Addig usd a vasat, amíg meleg!"

Hát ez kialudt...

2024. ápr. 28. 18:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Italta = 15-os..

Te hány éves vagy amúgy?

2024. ápr. 28. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!