Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Félek szexelni bárkivel?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek szexelni bárkivel? Ezzel mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok lany tetszik, de felek fizikailag kezdemenyezni.. :( eddig 2 parom volt 3 es 2 evig. Az elso egy srac volt es tavkapcsolatban lettunk hamar. Nem volt esely semmire xd nem is tudok real kapcsolatnak tartani. 🤮 a masodik meg egy lany aki nem szeretett sokat szexelni (par havonta) es o kezdemenyezett mindig mert hat ugye o akart kevesebbszer.

Es :( most szinglikent 4 honapja probalok alkalmizni de mindig beparazok. Mar a csoktol is.. hogy nem jol csinalom. Ettol felek a szexben is. Meg hogy nem vagyok kezdemenyezo ezert azt hiszik nem tetszenek :(( ez nem igaz.

Szoval amugy akarok szexelni😂😂 ki ne akarna? Csak gyaszos wagyok.

23/L/L

2023. júl. 26. 14:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

* rossz

Bocsi.

2023. júl. 28. 15:42
 12/28 anonim ***** válasza:
21%
Keress olyat ami segit feloldani, kevés alkohol stb.
2023. júl. 28. 16:17
 13/28 anonim ***** válasza:
85%

Jezusom nem, ne keress fel ilyet.

Ha eljutsz oda nem lesz gond. Egy figyelmes partnert kell keresned. Egyszerűen csak legy normális, beszelgess velük, talalkozz es sodrodni fogsz.

Biztos vagyok benne hogy nincs szukseged ilyen szennyre, lehet ott is leblokkolnal, de lelkileg nem tenne jot neked. Lehet el se mennel egy olyan lannyal, hiaba ugyes, ha bevagy feszulve nem fogod élvezni.

Csak ismerkedj, legy bátor irj rá pár csajra, vagy adj nekik lehetőseget hogy ők írhassanak rád.

2023. júl. 29. 07:16
 14/28 anonim ***** válasza:
36%

Sex probája dugás!

Ez pont az amit gyakorolni kell,hogy jól menjen.

Nincs igazán gyakorlatod ez nem gáz. Az sem ha ezt megmondod a partnerednek,hogy tudja miért bénázol.

Ha normális nem lesz problémája vele.

2023. aug. 16. 10:47
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs önbizalmad..
2023. aug. 17. 18:05
 16/28 anonim ***** válasza:

Figyi. Ne fizess érte. Én is akartam már, erre vannak itt ilyenek mint te. Elbaszott vagyok de imádok szexelni és kezdeményezni. (A szívem foglalt, kapcsolat kizárt)

Nem fogsz elrontani semmit mert ezt nem lehet. Majd belejössz, ha annyira nincs tapasztalatod.

2023. aug. 25. 05:32
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz magadon, mármint mentális értelemben. Animékben elnézőek az ilyen lányokkal csak.
2023. aug. 25. 07:06
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Enegm sosem zavart ha egy lány "kezdő" vagy akár szűz. Szerintem van hasonló látásmodú lány is. Szóval a "nem jól csinálom" nem fog mindenkit zavarni.

De ha már egy csók is para,akkor az alkalmit biztosan nem ajánlom.

Neked valami extra bizalom kell vagy ilyesmi,hogy ellazulj es ne parázz.

Alkalmiban pont az nincs.

2023. aug. 25. 09:49
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Ne szexelj lánnyal (hitbeli-lelki rombolás lenne), keress fiút, akivel tiszta kapcsolatban eljutsz a házasságig, szaekber segít szívesen és belőled csodálatos feleség és anya lesz.
2023. aug. 25. 12:39
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a vallásos mantrát hagyujk már.

Ha mindanyian isten teremtményei vagyunk akkor a melegek (férfiak es nők) is.

Azaz ők így lettek teremtve.

Azaz semmi gond velük.

Ha református akkor tökmindegy mit csinál.

2023. aug. 25. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!