Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Félek szexelni bárkivel?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek szexelni bárkivel? Ezzel mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok lany tetszik, de felek fizikailag kezdemenyezni.. :( eddig 2 parom volt 3 es 2 evig. Az elso egy srac volt es tavkapcsolatban lettunk hamar. Nem volt esely semmire xd nem is tudok real kapcsolatnak tartani. 🤮 a masodik meg egy lany aki nem szeretett sokat szexelni (par havonta) es o kezdemenyezett mindig mert hat ugye o akart kevesebbszer.

Es :( most szinglikent 4 honapja probalok alkalmizni de mindig beparazok. Mar a csoktol is.. hogy nem jol csinalom. Ettol felek a szexben is. Meg hogy nem vagyok kezdemenyezo ezert azt hiszik nem tetszenek :(( ez nem igaz.

Szoval amugy akarok szexelni😂😂 ki ne akarna? Csak gyaszos wagyok.

23/L/L

2023. júl. 26. 14:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Szedd össze magad. eddig ment, ezután is fog.
2023. júl. 26. 14:20
 2/28 A kérdező kommentje:
Epp ez az hogy sose kellett fizikailag lepnem pl csok vagy szex.
2023. júl. 26. 14:22
 3/28 anonim ***** válasza:
97%
Bár pasiként (a kategóriából ítélve) valószínűleg nem én leszek a célközönség, de tulajdonképpen mi tart vissza? Az hogy sosem te kezdeményeztél és nem tudod, hogy kellene?
2023. júl. 26. 14:27
 4/28 anonim ***** válasza:
86%
2: akkor kezdeményező félt keress
2023. júl. 26. 14:38
 5/28 anonim ***** válasza:
19%
Pedig terhes nem lehetsz.
2023. júl. 26. 14:40
 6/28 anonim ***** válasza:
69%
Na ezen nem teszed túl magad soha nem lesz páros. Én is ilyen voltam és most családom van. Bár én 40f vagyok. De szerintem nem lehetsz ügyetlenebb nálam.
2023. júl. 26. 15:01
 7/28 anonim ***** válasza:
84%
Azt teheted, hogy összeszeded magad, és nem keresel kifogást. Az élet más területén hogyan oldod meg a felmerülő problémákat?
2023. júl. 26. 16:21
 8/28 anonim ***** válasza:
89%

Én keresnék egy pszichológust, ha ennyire blokkol ez.

De valószínűleg az is segít, hogy amikor a mindenkori partnerrel eljutsz a kölcsönös vonzalomig, akkor egyenesen megmondod neki, hogy félsz attól, hogy jól csókolsz-e, hogy egyéb módokon elég jó vagy-e, de szeretnéd megcsókolni, lassan, fokozatosan haladva. És hogy adjon verbális visszajelzést.

Ez egyrészt leveszi a válladról a terhet, mert minden le van tisztázva, nem kell azon gondolkodni, hogy "vajon mire gondol". Másrészt megfelelő intimitást is adhat, ha lassan, egymásra nagyon odafigyelve haladtok és közben verbalizáljátok, hogy éppen hogy érzitek magatokat. Te is bátran adj neki finom, apró pozitív visszajelzéseket.

2023. júl. 26. 19:10
 9/28 A kérdező kommentje:

erdemes lenne szerintetek rosszlanyokra felneznem

Es keresni valakit aki vallal lannyal?..

2023. júl. 27. 15:20
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

"erdemes lenne szerintetek rosszlanyokra felneznem

Es keresni valakit aki vallal lannyal?.."

Ez egy nagyon rosz ötlet! Eddig is volt párod, ezután is lesz!

A 8. válaszoló tanácsát is fogad meg!

2023. júl. 28. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!