Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az a hiedelem, hogy egy férfi szinte bárkivel képes szexelni?
Figyelt kérdés
Mivel jelenleg nincs párom és nyitott vagyok laza kapcsolatra is, ezért volt egy jelentkező, nagyon tetszettem neki, én csak egy nagyon minimális vonzalmat éreztem. Nem állt fel. Nem izgatott ahogy a péniszemhez ért, nem izgatott az orál se és nem jutottunk el szexig. Én működök rosszul, hogyha valaki kb. semmennyire nem vonz akkor nem vagyok képes szexelni vagy tévedés ez a hiedelem?2023. márc. 12. 08:05
1/11 anonim válasza:
Nem működsz rosszul. Én sem tudok olyan nővel közösülni, aki nem indít be.
2/11 anonim válasza:
Nem, ha nem vonzó a partnered akkor nyilván lehet ilyen probléma. Hiedelem csak, hogy egy férfi bárkivel bárhol..
3/11 anonim válasza:
Nálam is nagyon fontos, hogy legyen vonzódás kettőnk között.
Emóció nélkül nem izgat a partner, az ösztönökön túl, az érzelmek is kellenek a testi kontakthoz szerintem
4/11 anonim válasza:
Nem igaz. Ez marhaság.
Legalábbis én nem tudnék akárkivel.
5/11 anonim válasza:
Nem rosszul működsz csak a férfiak kevés százalékába tartozol
Azért a férfiak többsége valóban szinte bárkivel lefeküdne
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Kapásból tudok legalább 10-15 ismerőst felidézni, akik semmilyen szinten nem mozgatnak meg, mint nők, pedig van köztük nagyon szexi instás nő is.
9/11 anonim válasza:
Én megdugom még a krumplit is, csak el ne guruljon.
10/11 anonim válasza:
Nem. Az emberek különbözőek, férfiak és nők egyaránt. Arról nem beszélve, hogy éppen milyen életszakaszodat éled, milyen helyzetben, hangulatban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!