Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a hiedelem a férfiak körében, hogy a kövér nőket a legkönnyebb megkapni, megd. Ni?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor olvastam,hogy ha egy férfi d..ni akar,kövér nőt keressen,azt a legkönnyebb rávenni. Szerintem ez nem így van,a kövér hölgyek sokkal gátlásosabbak/többnyire/. Amúgy is sértő ez rájuk nézve véleményem szerint.Azért vagyok kíváncsi mint a nők,mint a férfiak véleményére,mert a nagyon kövér nők kedvelője vagyok.2020. ápr. 20. 07:58
1/4 anonim válasza:
Mert azt hiszik mi nem tudunk válogatni. Érjük be azzal h ami van és örüljünk h akar minket valaki. Persze aztán vagy pofára esnek vagy tényleg megkapják. De szerintem eléggé szánalmas az ha valaki azért akar csak duci csajt felszedni mert mást nem tud. Ergo életkéotwl6a csajozáshoz. 23/N
2/4 anonim válasza:
Mert a kövér nőért nincs nagy tolongás,ezért reméli a pasi,hogy nem fogja a nő megcsalni.
3/4 anonim válasza:
nincs önbizalom, önbecsülés, sokkal könyebben behálózhatók, kisebb az igényük.
nekem nincs kövér kalandom, de ezt vettem észre haveri körben.
4/4 anonim válasza:
Az én haverom az egyedülálló anyukákat célozzá meg. Egy "ingyen" randi alatt a mezőn bevállalnak mindent, még fuvarozzák is a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!