Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van összefüggés a férfi kezének és talpának mérete és a farkuk mérete között?
Hehe, #1, jót nevettem.
Nincs összefüggés, a kutatások nem tudtak kimutatni semmilyen szignifikáns korrelációt a péniszméret és bármilyen testrész mérete között.
2#-es! Ha lenne összefüggés, a kutatók akkor se mernék kimutatni. Ennyire nem akarják ám helyzetbe hozni a pasikat és csajokat. Á most nézem csak, hogy ez egy homoszexualitásos rovat. Nem baj, amiket mondtam azok mellett kiállok.
Üdv, az 1-es voltam.
Nincs túl nagy merítésem, de eddigi tapasztalataim alapján nincs.
Voltam olyan sráccal aki kb 190 centi magas volt (kicsit alacsonyabb, mint én), keze, kb mint az enyém, 46-os láb (enyém 48), mégis a 10 centit sem érte el mereven a férfiassága.
A másik szintén 180 körül, neki is pici volt, igaz, neki nem állt fel.
Nem tudom, de én mindig meg szoktam nézni a pasik ujjait. Hasznos tud az lenni itt-ott.😏
22/F
Én ráerősítek erre a hiedelemre, 41-es láb, kicsi vézna kar és kézfej, és csak 12 centi. De legalább a magasságom férfihoz illő, 183 cm.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!