Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miskolcon esélyem sincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolcon esélyem sincs leszbi /bi lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mivel eszméletlenül Pest központú az ország akár kivel beszélgettem komolyabban mindig kiderült hogy ✨Pesti✨

Vagy a másik véglet hogy min 200km távolság.

Nem, nem voltam még sose lánnyal én magamat kíváncsi binek vallom de nagyon bosszant a dolog 24 éves vagyok és kb 17 éves koromtól keresek a környéken lányt 2-3 hónapos ki hagyásokkal.

Tényleg reménytelen a helyzetem és nem laknak itt ilyen lányok vagy rossz oldalon keresek?

Elég lányos vagyok senki nem mondaná meg rólam, és nem is tudja senki. Emiatt nekem az anonimitás nagyon fontos lenne.

Bármilyen ötletet szívesen fogadok kivéve hogy hagyjam az egészet. Aza baj hogy amikor már látom hogy nincs esély abba is hagyom de utána ismét fel lobban bennem és nem tudom hova tenni....

2023. jún. 14. 17:54
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

Bár én is pesti vagyok, de nem vagyok rest utazni :D

Kérdező, ha gondolod írj nyugodtan.

2023. jún. 21. 16:38
 32/33 anonim válasza:

Környékbeli lányok írhatnak! :)

30L

2023. júl. 25. 19:13
 33/33 A kérdező kommentje:

#20 teljesen igazad volt mert megint itt vagyok XDDD

Az ilyen oldiktól kicsit félek hogy ismerősbe botlok. Főleg anonim oldalakon próbálkozom de rengeteg a kuka akik 2 szónál többet nem bírnak írni meg akik amúgy ✨fiúk✨ 🤣

Néha itt gyk-n kisebb nagyobb sikerrel inkább kisebb...

Instán fake profillal de képpel amin nem ki vehető hogy én vagyok most legutóbb talán ez hozta a legnagyobb sikert. De ahogy írtam rengeteg a kuka akik max szex chatelni akarnak 1× utána le tiltanak xd

2023. aug. 22. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!