Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miskolcon esélyem sincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolcon esélyem sincs leszbi /bi lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mivel eszméletlenül Pest központú az ország akár kivel beszélgettem komolyabban mindig kiderült hogy ✨Pesti✨

Vagy a másik véglet hogy min 200km távolság.

Nem, nem voltam még sose lánnyal én magamat kíváncsi binek vallom de nagyon bosszant a dolog 24 éves vagyok és kb 17 éves koromtól keresek a környéken lányt 2-3 hónapos ki hagyásokkal.

Tényleg reménytelen a helyzetem és nem laknak itt ilyen lányok vagy rossz oldalon keresek?

Elég lányos vagyok senki nem mondaná meg rólam, és nem is tudja senki. Emiatt nekem az anonimitás nagyon fontos lenne.

Bármilyen ötletet szívesen fogadok kivéve hogy hagyjam az egészet. Aza baj hogy amikor már látom hogy nincs esély abba is hagyom de utána ismét fel lobban bennem és nem tudom hova tenni....

2023. jún. 14. 17:54
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

#10 igen, pasit találnék szinte azonnal :D

Lehet így fogok tenni de borzalmas vissza fojtanom olyan mintha rosszul lennék de vissza tartom előbb utóbb kijön...

Örülök is meg nem is hogy nem vagyok egyedül.

Inkognitót muszájnak érzem mert mi van ha még se jó élőben csak így kacérkodni jó, izgatja a fantáziámat.

Gyk-n anno sokat keresgéltem mára már tudom hogy itt esélytelen. 4.üzenet váltás után vagy a beszélgető partner mondja be az unalmast vagy én érzem úgy hogy nem fog menni mert nem lehet 2 szavas válaszolnál többet ki csikarni belőle.

2023. jún. 15. 12:02
 12/33 anonim ***** válasza:
84%

Ez így van.

Hidd el,az a legjobb, ha nem foglalkozol ezzel túlzottan, és,akkor lehet, hogy belebuksz valakibe.

A másik fő "probléma" meg ugye az, hogy jól kinéző, abszolút lányos lányként nagyon nehéz, mert senki sem gondolná, hogy ilyesfajta vágyaid is lehetnek.

Sőt.

Te egyelőre csak kiszeretnéd próbálni, hogy a vágyaid, miként fognak érinteni a valóságban.

Mert ugye még ez sem teljesen tisztázott, még saját magadnak sem.

Nem egyszerű az biztos. Kár, hogy nem vagy Pesthez közel, mert ítt kitudnád ezt élni teljesen kötetlenül, ismeretlenül.

Vidéki városban ott igen, ott nagy a rizikó ebben sajnos.

2023. jún. 15. 12:57
 13/33 A kérdező kommentje:

Igen, sok igazság van abban amit írsz :)

Hagyatkozom továbbra is a fantáziámra meg a bal kezemre 😅

Aza baj hogy nem tudok fiús lenni abszolút nem vagyok olyan, nem is lennék önazonos.

És nem tudom hogy kéne tudatnon ezt másokkal hogy hello itt vagyok xd

Úgy hogy offolom félévig megint.

Köszönöm hogy legalább kiírhattam magamból, ennyivel is könnyebb lett úgy érzem 🥰

2023. jún. 15. 18:50
 14/33 anonim ***** válasza:

Örülök neki.

Majd figyeld meg, hogy ha offolod ezt a dolgot, majd úgy fog jönni valami amire nemis gondolnál.

Azt, hogy fiús vagy, azt semmiképp ne játszd meg, mert az nem te vagy, és az nem ugyanaz mintha valaki tényleg fiús lány.

Az már megjátszott, és az nem önazonos.

Te legyél olyan amilyen vagy, amit belülről érzel, és majd kialakul.

Még fiatal vagy, úgyhogy nincs veszve semmi.

2023. jún. 15. 20:04
 15/33 A kérdező kommentje:

#15.

1. Komolyan nem értem hogy hogy képzeled.

2. Mi a f@szt keres egy férfi nemű vénlény leszbi kategóriába????

Komolyan hánynom kell.

2023. jún. 16. 08:43
 16/33 anonim ***** válasza:
73%

2. Úgy, hogy a kategória a témát jelöli, nem a hozzászólókat korlátozza. Ne essünk már át a lovon...

(attól még a 15. értelmetlen kötekedés, ez világos)

2023. jún. 16. 09:40
 17/33 A kérdező kommentje:

Szerintem mérhetetlenül undorítóan perverz hogy egy férfi aki nagyapám lehetne ilyen kategóriát nézeget meg írkál.

Ez annyira kiakasztott hogy ki offoltam a kérdést.

Köszönöm eddigi értelmes válaszokat, és a tippeket.

Nagyon sokat segített 🥰

2023. jún. 16. 11:11
 18/33 anonim ***** válasza:
72%
Egyáltalán nem biztos, hogy 67 éves. Sokan agyon trollkodják az ismerkedős, szexuális témában feltett kérdéseket. Valószínűleg egy kamasz fiú, aki jót nevetett az eltúlzott reakción.
2023. jún. 16. 13:16
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Ma már szinte az összes 20 alatti vékony lány biszex hajlamú! Szóval nem lesz túl nehéz dolgod lányként.
2023. jún. 16. 16:28
 20/33 anonim ***** válasza:

#13: amennyiben nem az önbizalom problémája áll a háttérben, szerintem ne offold, ez a Pató Pál effektus tapasztalatom szerint nem működik ebben az esetben. Sajnos pont eltelhet akár megint ugyanennyi idő a kereséssel de legalább "hirdeted" magad közben.

Hol próbálkozol egyébként, Tinder, HER?

2023. jún. 16. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!