Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miskolcon esélyem sincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolcon esélyem sincs leszbi /bi lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mivel eszméletlenül Pest központú az ország akár kivel beszélgettem komolyabban mindig kiderült hogy ✨Pesti✨

Vagy a másik véglet hogy min 200km távolság.

Nem, nem voltam még sose lánnyal én magamat kíváncsi binek vallom de nagyon bosszant a dolog 24 éves vagyok és kb 17 éves koromtól keresek a környéken lányt 2-3 hónapos ki hagyásokkal.

Tényleg reménytelen a helyzetem és nem laknak itt ilyen lányok vagy rossz oldalon keresek?

Elég lányos vagyok senki nem mondaná meg rólam, és nem is tudja senki. Emiatt nekem az anonimitás nagyon fontos lenne.

Bármilyen ötletet szívesen fogadok kivéve hogy hagyjam az egészet. Aza baj hogy amikor már látom hogy nincs esély abba is hagyom de utána ismét fel lobban bennem és nem tudom hova tenni....

2023. jún. 14. 17:54
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Én jóval idősebb vagyok mint Te, de hasonló dilemmában vagyok. Itt Miskolcon képtelenség ismerkedni, vagy csak Én is vak vagyok.
2023. jún. 19. 11:49
 22/33 anonim válasza:
Nehezebb itt ismerkedni sokkal, az biztos. Csak a társkeresők maradnak, vagy személyesen próbálsz szerencsét. Ebből a szempontból én sem kedvelem Miskolcot.
2023. jún. 19. 18:43
 23/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ez most egy álltalános társadalmi probléma.

Nem igazán kell ezt egy bizonyos városhoz kötni.

Nagyon nehéz lett most az ismerkedés mindenféle szexuális beállítottságú embernek, mindenütt.

2023. jún. 19. 19:39
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
#23 Azért ha lánynak születtél nem valami nehéz ismerkedni/fiút találni
2023. jún. 19. 20:33
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Legalább tudják a leszbi miskolci lányok hogy milyen nehéz egy fiúnak lányt találni :)
2023. jún. 19. 20:34
 26/33 anonim válasza:
Amúgy ha már ennyi miskolci van, akkor írhattok is 😆
2023. jún. 19. 21:21
 27/33 anonim ***** válasza:
10%

24.

Na ebben látod igazad van.

Csak nem akarok olyan lenni, mint az a bizonyos film, hogy :

"A szomszéd fűje mindíg zöldebb !!

Nekem is meggyőződésem, hogy egy szép arcú csinos heteró lánynak, illetve nőnek, nem egy nagy kihívás férfit találni.

Én nagyon sajnálom, hogy nem születtem nőnek.

Annyi, de annyi minden másképp lehetne, hogy elmondani is nehéz.

Öltözhetnék szépen, nyáron egy picit kihívóan is. Észre vennének a férfiak, én meg még válogathatnék is belőlük.

Természetesen a legszebbet, legsportosabbat választanám.

Férfiként viszont ránk se bagóznak a nők. Észre sem vesznek bennünket. 2 éve a kutya nem szól hozzám sajnos.

Leszbikus kategóriában bizony tényleg nagyon nehéz.

23#

2023. jún. 19. 21:26
 28/33 anonim ***** válasza:
A nők inkább csak egymásra figyelnek fel, egymást csodolják, arról ne is beszéljünk h a tini lányok közt milyen sok a biszex #27
2023. jún. 19. 21:51
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Kivéve ha a férfi szereti a párját és féltékeny lesz.

Egyébként tehát igaz hogy az összes lányka minimum egy kicsi leszbi hajlamú. Bármennyire is próbálják tagadni.

2023. jún. 20. 00:18
 30/33 anonim ***** válasza:
Én egri vagyok, itt még az egyetem sem olyan kiterjedt, mint Miskolcon. 3 társkeresőt használok merítési területnek és csak-csak akad valaki szimpatikus mindig.
2023. jún. 20. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!