Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha túl szűk vagyok,mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túl szűk vagyok,mivel tudnám tágítani magamat?

Figyelt kérdés

Sajnos az ujjazás is fáj,biztosan van itt olyan,akinek volt már ilyen partnere..nálam valószínű a fájdalomtól való félelem lehet,de szeretnék rajta változtatni. Szerintem a szűzhártyám sem szakadt még át,mert belül gát van,de nem is volt bennem még szexuális segédeszköz.

Utána is olvastam,ismerőstől is kaptam tanácsokat,de további tapasztalatot is olvasnék,sokat segítene.😊

2023. máj. 1. 17:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
(Az ujjazásnál pedig a fájdalom mellett,van,hogy hányingerem is szokott lenni,ha sokáig csinálja a másik,és fáj. Ezt sem tudom miért.😕)
2023. máj. 1. 17:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem gyakorikérdéseztem már nagyon régóta,de nem hinném,hogy idegennek kéne a leszbikusságomat,és a női nememet igazolnom,és jó lenne,ha érettebbek szólnának hozzá,mert szerintem egy elég komoly téma,és normálisan tettem fel a kérdést is.
2023. máj. 1. 18:00
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem tágítanod kell magad, hanem kitágulnod. A tested a jelenlegit kényszenek éli meg, ezért védekezik, még jobban összehúzódik. Majd ha valóban elengeded magad, kikapcsolsz, ellazulsz, ráhangolódsz a partneredre, a puncid is kívánósabb lesz, tágulni fog, és eláraszt nedvvel, hogy még jobb legyen a szexuális együttlét. Ne kínozd magad tágítással, és adj picit több időt magadnak, és az érzékiességnek. 30/F
2023. máj. 1. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

Egyetértek a #4-es válaszolóval, itt inkább a stresszelés és az ellazulás hiánya a probléma.

Behatolásnál azért érződik úgy mintha betonfalba ütköznél mert a félelem miatt öntudatlanul is befeszülnek az izmok ott lent. A szűzhártya megléte ilyen esetben lényegtelen, ez egy vékony, gyűrű alakú, középen lyukas hártya. A legtöbb nőnek megvan a szűzhártyája, még rendszeres szexuális együttlét mellett, mert szimplán kitágul a hüvellyel, nem szakad. Egy kis félkörömnyi hártya nem okoz problémát.

Elsőkörben, hanyagold/hanyagoljátok az ujjazást vagy hüvelyi izgatást, főleg akkor ha nem élvezed, és fájdalmas. Egyáltalán nem kötelező vagy elvárt hogy együttlét alatt történjen hüvelyi izgatás, ha számodra kellemetlen akkor ki lehet hagyni. A lényeg az hogy jó élmény legyen, nincsenek ilyen lefektetett szabályok hogy kell valamit csinálni. Amit ajánlani tudok helyette az a csikló izgatása, alternatívaként.

Ez ahhoz is hozzásegít hogy megbékélj a szexualitással, és el tudd engedni magad. Később persze vissza lehet térni az ujjazásra is, de az elsődleges prioritás az élvezet legyen.

Ezen kívül lehetséges hogy jó ötlet lenne konzultálni egy dokival is, mert a hüvelyben lévő gát/behatolás képtelensége nagyon vaginizmusra hajaz. Normál esetben ilyennek nem kellene lennie, még szűzként sem.

2023. máj. 1. 18:44
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!😊

Nagyon igazatok van! A vagizmusra én is gondoltam,főleg,hogy az első szexuális élményem pont a fájdalomra és a 0 figyelemre tette a hangsúlyt és belegondolva ez okozhatott traumatikus ,,élményt",mert valamelyest ezzel azonosítom,ha be akarnak hatolni,vagyis ettől tartok,hogy mennyire fog fájni.

Ezt egyedül/megfelelő partnerrel le lehet küzdeni? Vagy mindenképp doki tanácsa kéne?

2023. máj. 1. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Doki ezen nem segít. Mindkét módon amit írtál fel lehet dolgozni. #4
2023. máj. 1. 20:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Doki alatt a szexuál pszichológust értünk, akkor az is segíthet. #4
2023. máj. 1. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Vaginizmus esetleg?
2023. máj. 2. 00:09
 9/11 anonim ***** válasza:
17%
Jó alapos nyalás után, egy szép nagy f.sz kellene alád :p
2023. máj. 2. 18:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha tényleg leszbikus vagy, akkor ez azért annyira nem probléma szerintem. Egy fiúnak nyilván nem mondhatod azt, hogy nem teheti be soha. Egy lánnyal viszont jobban meg tudod beszélni a dolgot, és megoldható az is, hogy akkor csak kívül izgatjátok egymást kölcsönösen.
2023. máj. 2. 19:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!