Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit szólnatok, ha párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnatok, ha párotok akarna saját gyereket?

Figyelt kérdés

Úgy terhességgel, és mindennel együtt.

Kérlek válaszoló, nézd a kategóriát is! Köszi! ((:

2023. ápr. 30. 16:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
A kérdező csak provokál, " a leszbiknek nem lehet f@sz nélkül gyereke" híres-neves ütőkártyával. Jelenteni kell.
2023. máj. 1. 13:45
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Ha egy nő lenne a társam akkor én benne lennék, de én szeretem is a gyerekeket. Ha megvan minden ami egy gyerekhez szükséges (anyagi biztonság, kiegyensúlyozott élet lelkileg, megfelelő lakhatás stb...) akkor miért ne? De ha terhességgel szeretné nem tetszene a dolog. Rengeteg árva van én inkább lennék nevelőszülő. Pláne, hogy ebben az esetben így vagy úgy de az egyik félnek azért biztos fájna kissé, hogy nem az övé biológiailag. Ezáltal bármikor végleg el is veszítheti esetleges szakításnál.
2023. máj. 6. 02:25
 13/20 anonim ***** válasza:

Szeretnek sajatot par even belul.

Es orulnek ha a ferfi is reszt venne az eleteben, jo lenne ha meleg lenne.😅

Illetve olyanal ismerkedem akik szintugy szeretnenek csaladod. Ehez epitem lassan lassan a hatteret.

Nyilvan minden konnyebb lenne ha nem egyedul kene csinalnom. De ugy is belefogok vagni.

2023. máj. 6. 19:24
 14/20 A kérdező kommentje:
Most akkor össze akarsz házasodni/költözni a majdani apukával?
2023. máj. 6. 21:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Külföldön élünk így nem lenne probléma a mesterséges megtermékenyítés. Támogatnám :)
2023. szept. 24. 13:27
 16/20 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy nem lenne probléma? Ott sem úgy megy a Sperma Bank hogy bemész, odacsapsz az asztalra és azt mondod: "Kérek egy deci g*cit valami jobb fajtából!"
2023. szept. 24. 13:30
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
Na pont a hozzászólások mutatjak meg 1-2 kivételtől eltekintve hogy a melegek gyerekgyűlőlök,ha épp nem a perverz beteges hajlamaikat élik ki..Teljesen jogos hogy az ilyen selejtes termékek ne neveljenek gyereket.
2023. szept. 24. 14:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Úgy értem kérdező , hogy megoldanánk mesterséges megtermékenyítésen keresztül ugyanúgy ahogy egy heteró pár is akinek valamilyen okból nem lehet gyerekük természetes úton .
2023. szept. 24. 14:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Akart. Én előtte sosem de vele el tudtam képzelni. Nem feküdt volna le mással, csak azokra a sejtekre van szükség... Aztán ketten megoldottuk volna fecskendővel. Vagy ugye orvosilag, külföldön van rá lehetőség hogy anya legyen.
2023. szept. 24. 14:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez természetesen csak úgy helytálló, hogy egymás gyermekeit hordjátok ki (petesejt csere), és az én spermámmal. (:
2023. szept. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!