Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnatok, ha párotok akarna saját gyereket?
Úgy terhességgel, és mindennel együtt.
Kérlek válaszoló, nézd a kategóriát is! Köszi! ((:
Te szeretnél gyereket? Ha igen akkor gondolom ez rendben van, mármint ha ő nem biszex hanem leszbikus akkor megcsalásnak azért nem nagyon lehetne venni nem? Ha meg biszex akkor még mindig lehet hármas. :P
Nyilván ha nem szeretnél gyereket akkor azzal nagyon nem tudsz mit csinálni, minden mást szerintem meg kellene tudni beszélnetek.
Szakítanék vele, illetve össze sem jöttem volna vele, mert én utálom a gyerekeket.
De azoknak akik akarnak simán megoldható külföldön spermabankból. Magyarországon már amúgy sincs élet.
#8: miért lenne foggyos egy petricsésze miatt? A mesterséges megtermékenyítésnél ugyan akkora a komplikációk lehetősége mint egy természetes úton történővel. Pechedre egy szülésznőt fogtál ki.
Illetve, ha női párom lenne, akkor érthető módon nem férfiak tökeivel foglalkoznék. Nekem se esne jól, ha a párom megcsalna hogy gyereke lehessen.
Szülésznő...
Na és? Most ez olyan mintha a másik odaírná hogy ért a felhőkarcoló tervezéshez, mert ő meg kőműves 🤭
A mesterséges megtermékenyítés nem olyan primitív módon zajlik, hogy Jakab beleveri a befőttes kupakba, Jolánka meg befecskendezi a punájába.
Nem akarok gyereket, ez nekem egy végleges döntés.
Olyan partner, aki akar, így velem nem összeférhető, mert olyan nincs, hogy van is meg nincs is gyerek.
Szóval ja, már eleve nem ismerkedtem olyannal aki akart, minek is? Csak raboljuk egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!