Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet stabil egy olyan (leszbikus!) párkapcsolat, amiben az egyik fél fényévekkel sikeresebb a másiknál?
Kint élek egy nyugati országban, és úgy egy éve megismerkedtem egy nővel. Pár hónapja - magam se tudom hogyan - randizni kezdtünk, és ahogy egyre jobban megismerem, úgy nő bennem egy bizonyos szorongás, hogy "mit keresek én itt?". Merthogy: ez a nő még csak harminc, és befutott egy hatalmas karriert a pénzügyekben, már magas pozícióban van egy bankban, legalább hat nyelven beszél, karizmatikus, okos, tájékozott, a szabadidejében zenél... egyszerűen csak wow. És akkor még mellé rohadt szerény és figyelmes. Mindenközben én meg egy bolti pénztárosként tengetem a mindennapjaimat, megélek, de nem nagy lábon, és semmi különösebb végzettséget nem tudok felmutatni egy anglisztika diplomán kívül, ami manapság amúgy sem ér túl sokat. Ráadásul nem is egyezik az anyanyelvünk.
Őszintén nem tudom, mit láthat bennem, de a részéről komoly érdeklődést érzek irántam. Én is nagyon szeretnék vele valami komolyabbat. De ez a különbség a kettőnk élete között megijeszt. Egy kicsit olyannak érzem ezt a szitut, mint amikor a sablon heteró romantikus könyvekben van a szende átlagos főhős lány, aki megismer egy minden szempontból tökéletes és sikeres pasit (csak ebben az esetben most nyilván nőre kell gondolni), és el sem tudja képzelni, hogy mit láthat benne a másik.
Hogy tudnék ezzel az érzéssel megküzdeni? Hosszú távon ez a különbség probléma lehet?
28N
Az utolsó 2 kérdésre:
önelfogadással
csak ha csinálsz belőle (ahogy leírtad, vsz. ő nem fog)
Ez olyan, mint a filmekben, kicsit álomvilágban élsz. Ahol kölcsönösen megvan a tisztelet, szeretet, szerelem, szexualitás, vonzalom, ott nem.lehet nagy baj.
De az írásodból nekem az jön le, hogy olyan, mintha azért tetszene a nö, mert felnézel rá, persze az ember általában olyan szerelmet "keres" , ahol büszke lehet a párjára, felnézhet rá, de addif nincs baj még ez az egészséges szinten van.
Te elégedett vagy azzal amit elértél? Tippelek, szerintem nem. És lehet, hogy emiatt vonzó neked ez a nö.
Kúlsőre is tetszik?
Az anyagi dolgokok már egy kényes téma, főleg a jelenlegi helyzetet tekintve. Ahol nagy különbség van a kereset között, ott megbeszélés kérdése, hogy kinek mi fér bele. Ki mire és mennyit költ. De ez hamar kjderül egy kapcsolatban, hogy ebben egyezik-e a világlátásotok. Sajnos sok kapcsolat megy szét amiatt , mert nem tudnak megegyezni az anyagiakban. De ott szeritem valós, kiegyensúlyozott "szerelem"-röl nem nagyon lehet beszélni. Inkább a féltékenység az ami felüti a fejét, a kevesesebb kereső emberben, főleg , ha önbizalomhiány is társul hozzá. Nekem ne vedd bántónak, de az érzékelhetö, hogy nem vagy megélgedve azzal, ahogy élsz. Magadnak tetted fel a kérdést a kérdésednél, hogy mit láthatott meg benned? Erröl süt az önbizalomhiány. És ez nem túl megnyerő. Van egy egészséges önbizahimhiány, de ez nekem már kicsit többnek mutatkozik.
Szexuálisan is vonzónak találod?
Pasikkal hogy állsz/álltál? Náluk is megvan benned ez az önértékelési problémád?
Sok párkapcsolatod volt? Szabadidődben mivel foglalod el magad? Barátaid vannak?
Ha nem vagy elégedett magaddal, fejleszd magad. Abba az irányba menj ami motivál, érdekel. És utána ha ez megvan nem azzal fogsz foglalkozni, hogy vajon mit látott meg bennem ez a nö/pasi. Addig amíg magadban nem rakod rendbe a dolgokat, addig ez lesz benned. Ha a munkahelyeden sem érzed magad komfortosan boldognak, mert meguntad, akkor lépj.
Egy hosszú kapcsolatban benne van, hogy fordul a kocka.
Manapság már nincs olyan, hogy bombabiztos karrier. Lehet 5-6 év múlva már te leszel a sikeresebb, te keresel jobban.
Az a fontos, hogy emberileg meglegyetek.
Utolsóval értek egyet.
Valami fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!