Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párommal különbözik a szex igényünk?
Szerintem unatkozik.
Mozdítsd ki a komfortból.
Vidd el randizni, udvarolj neki, kicsit piázzatok, sugdoss a fülébe hülyeségeket, vagy hogy miket fogsz csinalni vele otthon.
Aztan hazafelé vegyél egy flakon tejszínhabot.
Én egy heteró pár férfi tagja vagyok, hasonló gondunk volt barátnőmmel ahol én érem be sokkal kevesebb szexxel. Sokszor nyomult és sokszor megsértődött ha nemet mondtam mert én nem éreztem úgy hogy akarok szexelni.
Több alkalommal beszéltünk erről, hosszas beszélgetések voltak végül az arany középutat választottuk, neki heti 3-4 lett volna minimum ideális nekem a kb heti 1, így a heti 2 vagy max 3 az amit tartunk egy ideje és ez mindkettőnk részéről rendben van. Szerintem ti is üljetek le és beszéljetek meg mi az ami elfogadható számotokra és keressetek egy olyan mennyiséget ami megfelelő lehet neked és neki is.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!