Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen jelekből jöttetek rá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekből jöttetek rá, hogy a lányokat (is) szeretitek?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

"Miből jöttél rá, hogy éhes vagy?"

Érzem..

2023. ápr. 19. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Nekem nagyon sokáig nem esett le, hogy nem vagyok olyan, mint a többiek

-pl volt egy videoklip ami... hát bikinis csajok táncoltak 😅 jó sokszor megnéztem...

-aztán kb 7.-ben minden lány a fiúkról beszélt, mindenki szerelmes volt csak én nem

-a legjobb barátnőmék elköltöztek és én annyira rosszul voltam miatta, hogy vagdostam magam sokáig, másfél év volt feldolgozni, ekkor jöttem rá, hogy nekem több volt egy barátnál

-a barátaim "kielemezték" a fiúkat, ("xy aaaanyira helyes"), én meg csak húztam a számat

-egy csinos lányt megnéztem az utcán, de egy fiút sose

-a filmekben mindig egy lányba voltam "szerelmes"

De nekem nem tűnt fel ezekből, 14 évesen jöttem rá kb

2023. ápr. 19. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Tesi óra előtt és után az öltözőben mindig figyeltem a többieket, izgatóan hatott rám a női test. Volt egy barátnőm, akibe szerelmes voltam, később egy másik barátnőmmel csókolóztunk is. Amúgy biszex vagyok.
2023. ápr. 19. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem kicsit, hanem nagyon nőietlen ha egy lány a saját neméhez is vonzódik. (Biszexek, leszbikusok)
2023. ápr. 19. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincsenek igazi barátaid, lány barátaid, akkor Nőkkel való randizást is kipróbálod..

Aztán meg a férfiakkal is.

Cél legyen normális kapcsolatod, és attól függően melyikkel lesz.

2023. ápr. 19. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Már egészen kis koromtól a lányokat szerettem, ez számomra mindig is tiszta volt. Az ovis elbújva puszilkodásom is egy lánnyal volt először, az első csók is egy lánnyal volt rá 15 évre, 18-20 lehettem. Ösztönösen éreztem minden egyes pillanatban, ha volt egy lány is mellettem, hogy kizárólag ők érdekelnek, őket néztem, sündörögtem, bókoltam.

Aztán egy nagyon borús, esős őszön megtörtént az első együttlétem is.

Arra emlékszem, hogy mindkettőnknek ez volt az első, és bénácska voltam, de nem mondta, csak hogy szuper volt. Tényleg az volt minden perce.

Végül mégsem ő lett az igazi. Mást vettem feleségül, de ez már egy másik történet..

2023. ápr. 23. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!