Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy és hány évesen jöttetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy és hány évesen jöttetek rá, hogy a lányokat (is) szeretitek?

Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 12-13 éves koromban már sejtettem és 15 évesen tudatosult is bennem. 21 évesen lett is kapcsolatom lánnyal.

Hogyan jöttem rá? Szerintem azt mindenki érzi, hogy vonzza/szerelmes valakibe.

2022. dec. 13. 14:45
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Akkor még nem gondoltam úgy, csak utólag visszagondolva szerintem ilyen 7-8 évesen a környezetem számára elég nyilvánvaló lehetett. Teljesen odáig voltam Selena Gomezért (ez egészen tizenéves koromig tartott), vele volt kiplakátolva az egész szobám, ő volt a hátterem mindenhol, folyamatosan róla beszéltem, őt hallgattam, az ő filmjeit néztem. Akkor még nem tudtam, hogy jobban vonzódok hozzá, mint sima rajongás, de utólag már úgy mondom, hogy "szerelmes voltam belé" vagy a crushomnak hívom. Anyám párszor megjegyezte "aggódva", hogy miért egy lányért vagyok ennyire oda, mért nem egy fiúért...

Aztán a kövi fura pont az volt, amikor egyszer felelsz vagy mersz közben szájrapusziznom kellett egy lánnyal és egy másodpercig se gondolkodtam rajta és nem éreztem undort egyáltalán, csak arra gondoltam, hogy nem tetszik a lány, akivel kell, miért nem egy szebb, szimpatikusabb lánnyal kaptam ezt a feladatot.

Azóta se volt ennél a szájrapuszinál több egy lánnyal se, se csók, se érzelmek, semmi, de kb 2 évvel ezelőtt kezdtem el jobban foglalkozni ezzel. Sose tetszett meg úgy egy lány se, mint ahogyan fiúk igen (plátói szerelmek), illetve most is kapcsolatban vagyok egy fiúval. Szóval még most sem merem 100%-ra mondani, de szerintem most már egy fokkal magabiztosabban mondhatom, hogy a lányokat is szeretem, és ha nem lennék kapcsolatban, most mindenképpen egy lánnyel próbálnám meg.

24/L

2022. dec. 13. 17:52
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Kb 10-11 évesen amikor beindultak a hormonok kezdődött minden, kb 15 évesen tudatosult bennem hogy a nők iránt szexualitás vonzalmat érzek,a gimi az önkontrollròl szòlt, 20 évesen volt nővel első szexuális élményem ès hát 40 évesen sem kisebb a vágy, mondanám hogy csak okosabban mint fiatalon, de ez nem mindig jön össze. Bi vagyok. Volt lehetőség comingoutra de elszalasztottam. A mostani 20 éveseknek könnyebb megélnie a szexualitását mint nekem 20 évesen annak ellenére hogy nagyvárosban Debrecenben laktam
2022. dec. 13. 23:11
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
16, első csók után :) bi
2022. dec. 14. 00:28
 5/12 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
93%

Én is 12-13 körül lehettem, azt hiszem. Előtte azt gondoltam szerintem, hogy mindenki úgy néz egy lányra, mint én. Mindig fel tudták kelteni a figyelmem a szép lányok/nők (egészen kiskoromtól már), de nem gondoltam bele, hogy emiatt, aztán 14 éves korom körül megismertem valakit és akkor már egyértelmű volt, hogy mi a helyzet, mert beleszerettem és a csók is olyan természetes volt.

3-as: Debrecentől nem messze élek, de azt tapasztalom, hogy most sem olyan könnyű megélniük még azoknak sem, akik eljárnak szórakozni. Úgy tűnik, hogy az elfogadás mai napig luxus erre (is). Vagy csak én ismerek pont olyan személyeket, akik akadályokba ütköznek. :)

2022. dec. 14. 01:01
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
13
2022. dec. 14. 11:24
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
19 evesen
2022. dec. 14. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

12-13 évesen kezdtem sejtetni. Fiúk teljesen hidegen hagytak, ellenben imádtam a barátnőimet, főleg amikor egymáshoz értünk (frizura, körömfestés, ilyesmi mielőtt meglódul a fantázia)

Gimi elején 100% biztos voltam benne. 16 évesen már célzottan ismerkedtem.

2022. dec. 16. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
21 évesen
2022. dec. 19. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:
55%

13 évesen közös masztizás közben.

De inkább bi.

2022. dec. 22. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!