Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! mikor jöttetek rá hogy Lányokat szeretitek? És ki volt elötte heteto kapcsolatban? És miért váltottatok?
Hát nem semmi
Rá vezetted szegényt :D :DDD és te melyik nemet szereted?
Még 15 évesen jártam egy sráccal. Csóknál azonban képtelen voltam tovább menni, nem vágytam rá. Azóta nem volt senkim, de közben sokat gondolkodtam, hogy egyáltalán miért is dobtam őt, ki jön be, kivel tudnám magam elképzelni a jövőben, és rájöttem, hogy lányra vágyok. Óriási felismerés volt.
18L
Én 14 évesen vallottam be magamnak.
Csak utólag visszagondolva jöttem rá, hogy "jézus mennyire jól néz ki Cleo és mennyire gyönyörű, és mennyire ott lennék én is sellőként, boldogan élnénk"
Igeeen. Kicsi voltam, nem tudtam, hogy léteziknek azonos nemű párok is.
..
Később lettek barátaim (pasijaim, 11-13)
Helyesnek találtam őket, imádtam, amikor szégyenlősen megfogtuk egymás kezét 11 évesen. Arca puszi..majdnem hátast dobtam. (Ma is barátok vagyunk.)
13. Csak, azért jöttünk össze, mert a barátaink összeboronáltak minket. De vele is élveztem együtt lenni, sok progamunk volt együtt. Jól is bánt velem, a szüleink is jól kijöttek.
Felelsz vagy mersz..akkor volt az első "csókom" inkább szájra puszi. Mindenki előtt. Semmit nem éreztem. Később is csak akkor tettük meg, amikor a barátok mondták..tudom, hogy fura.
Amikor egymás között voltunk, akkor sohasem. Viszont tényleg szuper édes volt, és mindig kedves és aranyos volt velem.
Azután egyszer csak szakítottam vele. Mai napig nem tudom az okát. Esküszöm.
...
14 évesen már kinyílt az internet világa előttem. Pretty Little Liars. Mennyire jól néznek már ki?! Bla bla bla Emily leszbikus! Vannak leszbikusok?! Van lány-lány kapcsolat?! Fiúkkal is van ez?! Ilyen létezik? Léteznek melegek?!
És akkor tettem ki egy kérdést ide. Egy idősebb leszbikus lánnyal beszéltem, és azt mondta. Igen. Lehet érdekelnek a lányok. Ezután többször elgondolkoztam ezen.
Rákerestem csókolózós lányokra (csak gifre, nem akartam semmi mást látni. Véletlen sem) és akkor!: mi a franc történik?! Annyira aranyosak! Wow. Ők szexik együtt! Várjunk! *leszbikus aranyos párok gif beírva googleba* Én is akarom ezt! Én is akarok ölelkezni majd! Igen! Majd lány-fiú griffek. Woah! Ők is szuper aranyosak! De én nem akarom, hogy egy fiú karoljon át..
És ennyi a sztori "röviden".
A lányok ezerszer jobban tetszenek, mint a fiúk.
(Későbbiekben rájöttem, hogy csak szexuálisan vonzódom a fiúkhoz)
17/L. Lányba voltam már szerelmes, fiúba még nem. Kitudja? Lehet majd később, lehet soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!