Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig leszbikusnak hittem magam, mindig is nőkkel volt kapcsolatom, de az utóbbi pár hónapban rákattantam a férfiakra, és szeretnék egy igazi péniszt magamban érezni. A műpénisz, vibrátor stb snassz már, és nem tudom mi van velem de elkezdtem konkrétan igazi fa..ra vágyni. Hogyan tovább?2023. ápr. 13. 21:27
2/9 A kérdező kommentje:
De még életemben nem láttam igazi péniszt.
2023. ápr. 13. 21:50
3/9 anonim válasza:
Akkor mondjuk... ismerkedj pasikkal? Vagy mi ezzel a baj? Ha a pasik nem vonzanak, inkább egy nőt szeretnél, akinek farka van, arra is van lehetőség. 😄
4/9 anonim válasza:
Ne streszelj rá, minden menni fog magátol, csak sodródj az árral.
Az igazi péniszt hamar megtanulod kezelni, tök egyszerű. 🙂
5/9 anonim válasza:
Attól még hogy leszbikus voltál nem tiltott/fura, hogy más nem iránt is érdeklődsz; csak úgy mint heteróként sem annyira fura ez. Fogadd el magad, nem "csalod" meg ezzel az identitásod, ez is te vagy.
És akkor csináld, amit eddig, légy önmagad, ismerd meg a jövőbeli kiszemeltet, hogy megbízható-e és majd megy magától. Hajrá
6/9 anonim válasza:
A napi hímsoviniszta kamu, amivel a leszbikusok hitelességét akarja aláásni a 30 évesen még szűz incel, aki szentül hiszi, hogy az ő szűz cerkája "kigyógyitaná" a ledzbikusokat, ha - szóba állnának vele🖕
7/9 A kérdező kommentje:
6-os te überokos vagy ugye? Ja mégsem.
2023. ápr. 14. 14:38
8/9 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok melyik oldalt sérthettem meg a kommentemmel, nem szólt senki ellen, ha úgy hangzott volna, mindenki az iránt érdeklődik, aki iránt akar :/ Amíg boldog, addig mi baj ezzel.
#5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!