Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több lehetett, mint barátság?
Az egyik gimis legjobb barátnőmről kezdtem el mesélni múltkor valakinek, és azt hitte, hogy az exem volt.
Mindig nagyon szoros volt köztünk a kapcsolat, fizikailag is gyakran megérintettük egymást, amikor sétáltunk az utcán, akkor ő mindig átkarolt, és én meg megszorítottam a kezét. Rendszeresen aludtunk együtt, ekkor átölelve, néha puszilgatva egymás arcát. Ennél több nem történt, de pl. már láttuk egymást meztelenül, amikor öltözködtünk.
Féltékenyek voltunk, zavart, amikor mással beszélt és őt is zavarta, ha én beszéltem mással.
Nekem mindig úgy tűnt, hogy csak legjobb barátnők vagyunk, nem gondoltam bele többet, csak évekkel később, (meg most emiatt a megjegyzés miatt) hogy lehetett köztünk valamiféle vonzalom. De akkor miért nem léptük meg?
Szerintetek ez még belefér egy legjobb barátságba vagy már nem?
Szerintem több volt.
Összebújva alvás?
Meg puszilkodás?
Ez szerintem túl megy a barátságon.
Csak nem mertetek lépni.
A barátság nem írható le egy általános képlettel, nincsenek olyan dolgok, amiknek fixen jelen kell lenniük. Van, aki osztozkodik a párján, vannak akik két havonta beszélnek.
Sokszor a barátság és egy párkapcsolat között csak egy kijelentés, vagy döntés a különbség.
Szerintem a vonzalom nem egy olyan dolog, ami felett csak úgy el siklik az ember, ha pedig akkor nem érezted, hogy több lett volna, akkor talán most csak próbálod belemagyarázni, mert más szóvá tette.
Én vonzódtam hozzá igazából, szerintem ő is hozzám, de nem tudhatom biztosan.
Az pedig nem igaz, hogy a barátság és a párkapcsolat között csak egy kijelentés van, mert egy barátomhoz sem tudnék vonzódni.
De lány-lány barátságban azt hittem, hogy normális lehet az ilyesmi, és másoknál is ilyen a kapcsolat, vagyis nem felszínes.
2-es vagyok.
A kiegészítésre alapján teljesen feleslegesen írtad ki ezt a kérdést. Azt mondod, hogy te vonzódtál hozzá, ebből kifolyólag nem lett semmi, mert nem léptél az ügyben. Gyakorlatilag megválaszoltad saját magadnak.
Egyébként meg nem azt mondtam, hogy minden barátoddal kapcsolatban kellene állnod, hanem azt, hogy egy kapcsolathoz először barátságon vezet az út. Nem jellemzően áll az ember olyannal össze, akivel amúgy nem lenne csak baráti viszonyba.. illetve egy kapcsolat sem úgy kezdődik (jobb esetben) hogy “tetszel járunk?”.
Kieg a 6-hoz.
Továbbá volt olyan baráti kapcsolatom, amiben minden megvolt az intim érintkezésen kívül. Mélyebb volt, mint jópár kapcsolatom, csak nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk.. attól az még egy barátság volt, soha nem is lett több, de csak egy döntés, kijelentés kérdése lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!