Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Első puncinyalás előtt állok,minden segítség jól jön. Hogyan csináljam?
Azt hiszem, egy kicsit itt most mindenkinek igaza volt. Nem írt rosszat Burgonya, megfogadhatod a tanácsát, az mindig jó, ha gyengéd és figyelmes vagy, ha adsz időt arra, hogy megfelelően egymásra hangolódjatok, főleg akkor, ha még nem ismeritek eléggé egymást ahhoz, hogy tudd, mit szeret. Ha vadulni akar, majd úgyis jelzi feléd.
Kitérve Burgonyára; a gond szerintem nem konkrétan vele van, hanem általánosságban azzal, hogy a pasik nem tartják tiszteletben ezt az egy kategóriát sem, mivel nem ő az egyetlen, aki férfiként írni szokott ide. Többször láttam már, hogy támadják, nem ez az első alkalom, hogy leszbikusoknak szóló kérdésre válaszol, valószínűleg ezért lehet már zavaró sokak számára a jelenléte, de ettől függetlenül nem szokott hülyeségeket írni. Most ez rajta csattant. Legközelebb remélhetőleg figyelmesebb lesz. :)
Veszekedni viszont felesleges, ilyen hangnemben meg pláne. Idegenek tépik egymás haját idegenek miatt és semmi sem oldódik meg vele. Persze nem meg akarom mondani kedves anonim, hogy mit tegyél, szíved joga leírni a véleményed, de szerintem más stílusban többre mentél volna. Viszont a te tanácsod sem volt rossz.
Igaz az, hogy minden nő más, máshol vannak az erogén zónák, valakit erősebben kell érinteni, valakit gyengédebben, valaki igényli egy-egy testrész hosszabb kényeztetését, másból viszont semmit sem vált ki. Én ezt párkapcsolatban is tapasztaltam, hogy amit én nagyon szerettem, azt a párom magán nem és fordítva, ezért én olyan konkrét technikákat nem írnék, ha nem haragszol, mert szerintem is az a legjobb, ha az ő saját igényeire figyelsz, mert sokszor még abból sem indulhatsz ki, hogy neked mi a jó. Beszélgessetek, nyugodtan mondd el neki, hogy ez az első alkalom, biztosan megértő lesz és jobban fogja kommunikálni feléd, hogy mit és hogyan csinálj. De ha kellemetlen számodra erről beszélni, akkor a sóhajait, a teste reakcióit figyeld. Ha mélyet sóhajt, kicsit felnyög, ha libabőrös lesz, ha kicsit beleremeg, összerándul, húz magához, stb, akkor jó, amit csinálsz. De hogy kicsit nyugtassalak is; azért nem olyan nehéz dolog. :) Én is féltem kicsit tőle, de igazán nem kellett volna, szerettem csinálni, be volt indulva és figyeltem a reakcióit. De ha az első mégsem sikerül olyan jól, akkor se csüggedj, mert egyrészt úgyis csiszolódni fogtok és megismeritek egymást, másrészt meg nem azt jelenti, hogy nem csináltad jól, másnak lehet tökéletes lett volna, csak ő máshogy szereti.
Valaki írta, hogy ő úgy szereti, ha közben ujjazzák is. Szerintem ezt is érdemes inkább megkérdezni vagy kivárni, hogy ő kérje, mert például én nem szerettem sosem, fájt is, úgyhogy ha nekem valaki csak hirtelen bedugná orális kényeztetés közben, nem örülnék neki és a bizalmat és a pillanatot is megtörné. Az első barátnőm sem engedte senkinek. Az utolsó párom igényelte volta, de fájt neki, más meg 4 ujjat akar magában érezni. Ebben is különbözünk.
Csak bátran, ha még nem vagy túl rajta, ha már igen, akkor remélem, minden rendben ment! :)
Annyi a magic, hogy figyelni kell a reakcióit.
Esetleg kérdezd meg, mit szeret, bár ez tapasztalatlan partnernél nem szokott működni. Nyilván nem tudja senki elmondani, milyen fajta csokikat kedvel, ha még soha nem evett semmilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!