Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/20 anonim válasza:
Persze. A p1nát nem elég csak lefetyelni, mint a kutya a vizet. Tudni kell, mit hogyan és miért és persze mikor. Figyelni kell a nő reakcióit folyamatosan. Nekem nyaláskor, pont mert figyelek a partneremre, le is szokott kicsit lankadni a f@szom.
3/20 Hans Pötterman válasza:
Nem olyan bonyolult az,csak nagyon figyelj a csaj minden rezzenésére,szusszanására, abból mindent meg lehet tudni.
5/20 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Sőt szerintem kifejezetten nehéz igazán jól csinálni és nagyon kell figyelni a partneredre ami sokaknak nem megy. Szóval elég könnyű elrontani.
Illetve ez olyan dolog amit előre nem igazán tudsz megtanulni.
6/20 anonim válasza:
A pasik sajnos kb 80%a azt sem tudja mi fán terem a jó nyalás. Gyakorolni kell, és figyelni a nőre különben csak kellemes lehet, de semmiképp sem kielégítő
7/20 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy nincs férfi, aki tudná hogy is kell ezt igazán jól csinálni.
40 éves leszek a jövő héten, de még sosem élveztem igazán a nyalást
8/20 anonim válasza:
kettes te kajak lelankadsz puncinyalás közben? fura...
10/20 anonim válasza:
7# azért vannak ám kivételek...🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!