Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
Lehet, pont úgy, ahogy szopasnál is!!!
12/20 anonim válasza:
Kérdezd meg a férfiak 95 százalékát 🤣🤣🤣
13/20 anonim válasza:
A pasik 90-95%-a nem tud jól nyalni, a 70%-a még csókolni se.
14/20 Hans Pötterman válasza:
Nők 70 %-a meg úgy nyúl a faszhoz mintha épp a parlagfüvet tépné ki amire allergiás
15/20 anonim válasza:
"A pasik sajnos kb 80%a azt sem tudja mi fán terem a jó nyalás."
Nyugi, a nők 95%-a nem tud szopni. Csak szólok!
16/20 anonim válasza:
nyugi, szerintem meg azon múlik, hogy mennyire élvezed!
ha élvezettel nyalsz, vagy szopsz akkor elérsz a célegyensbe!
#7;#13 gondolom még nem találtátok meg az odaadó partnert!
17/20 anonim válasza:
2-es olyan csúnya szó p..I…na.
Ez pun…ci. ::))
Igen kell gyakorlat nálam ez alap..
Szeretek ráülni a partnerem szájára, szét húzom a csodás ajkaim hogy könnyítsék a dolgát és a többi az o dolga.
18/20 A kérdező kommentje:
Hát elvileg nagyon jól csináltam, legalábbis ezt mondta a partnerem, aki egyébként egy már tapasztaltabb nő. Én előtte mondtam neki, hogy nekem ez lesz az első, szóval most tanulom, ő meg aztán utána, hogy ne változtassak semmit a technikámon.
2023. márc. 14. 11:55
19/20 anonim válasza:
úristen.. megint pereg a nemi háború. Vajon mért jelentek meg a nem bináris neműek :D
20/20 anonim válasza:
én is imádom ha a partner ráül a számra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!