Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás szexnél hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás szexnél hogyan védekeztek puncinyalás közben?

Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Nyalás közben mi ellen védekezzünk?
2023. febr. 7. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Vagy vállalod a fertőzéseket, vagy nem nyalsz.
2023. febr. 7. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Valoszinutlen, ha belenyalsz a jo turosba herpeszed lesz, viszont ha olyan budos, mint az anyadvalaga, akkor inkabb mellozd a nyalast.
2023. febr. 7. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Mondjuk kis hazánkban senki nem hasznàlja....

2023. febr. 7. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
Húzz gumit a nyelvedre.
2023. febr. 7. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Bezárom az ajtót, és bennehagyom a zárban a kulcsot.

Így a férje nem tud meglepni.

2023. febr. 7. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Azért megnézném az arcát a nőnek amikor előkerül egy ilyen nyalókendő... egyébként sehogyan.. csak meg kell válogatni kivel bújsz ágyba. Nyilvánvalón ez esetben nagyjából lutri, de aki igényesebb az kevésbé hordoz nemibetegséget.
2023. febr. 7. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Nyelv- gumióvszerrel, de előtte Sanytollal fertőtlenítem a csaj punciját kívül - belül...🤣
2023. febr. 7. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
Oral dam néven lehet rendelni szexshopokból védőkendőt. Ez egy vékony, puha szilikon kendő. Vannak ízesítettek is. Én lány vagyok, és egyáltalán nem zavaró, ha ez ott van, ugyanolyan jó. A pasi meg nyugodt lehet, hogy biztosan nem kap el semmit. Én mindig tartok magamnál ilyet arra az esetre, ha a pasi esetleg parázna. :)
2023. febr. 7. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!