Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Osztálykiránduláson le szeretn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálykiránduláson le szeretnék feküdni egyik barátnőmmel, hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Az illető is leszbikus, nagyon jóban vagyunk, egyszer részegen már csókolóztunk. A kiránduláson is részegek leszünk este (nem az okádós-öntudatlan részegség, csak a jókedvű-gátlástalan)

Hogyan kezdeményezzek nála?

2023. ápr. 1. 09:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Miért pont osztálykiránduláson akarsz lefeküdni vele?
2023. ápr. 1. 09:16
 2/12 A kérdező kommentje:

Mert csak suliban találkozunk, ott kicsit fura lenne:)

egyébként a buli amiről beszéltem egy sulis buli volt, de egyébként nem egy helyre járunk szórakozni, zenei ízlésünk különböző.

2023. ápr. 1. 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem is a sulira gondoltam, hogy ott :D.

Ezek szerint kettesben nem szoktatok találkozni, mert úgy könnyebb és nyugodtabb lenne az egész, mint egy osztálykiránduláson.

Ebben nem tudok sajnos segíteni, majd a többi válaszoló.

2023. ápr. 1. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
1. válaszoló voltam*
2023. ápr. 1. 09:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egyszer csókolóztatok, akkor pont úgy, mint akkor.
2023. ápr. 1. 09:47
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Ha közösen lesztek egy szobában, az esti zuhanyzás után öleld meg ! Ha viszonozza, onnan már majd mennek a dolgok maguktól !
2023. ápr. 1. 10:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszi, ez egész jó ötlet, ment a zöld pipa:))
2023. ápr. 1. 10:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?xd
2023. ápr. 1. 13:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Mindketten 17
2023. ápr. 1. 13:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha nem zárható az az ajtó, én nem ajánlanám hogy ott kísérletezzetek.

Az első alkalommal amúgyis megy a bénázás, mindenki esetlenkedik, még nem ismeritek egymás testét.

Nem kell oda az a para, hogy ki mit hall meg, ki néz be az ablakon, ki nyit rátok.

Az osztálykirándulás meg klasszikusan arról szól, hogy zsúfoltság van, az emberek általában unatkoznak, úgyhogy mindenki lézeng mindenfelé, egy nyugodt percetek nem lesz.

Amit én ajánlanék, hogy közeledj hozzá, beszélgessetek, aztán ebből kiindulva később átjöhet hozzád, vagy te átmehetsz őhozzájuk, vagy esetleg mittudomén nyáron elmentek kempingezni ketten.

2023. ápr. 1. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!