Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Van egy lány aki tetszik, gyakran jár színes harisnyában, színes csatok, mindig nagyon színes és ízléses. Sok barátja van, fiúk lányok, egyaránt. Viszont mostanában több időt töltünk együtt, és előfordul h hozzámér, ha asztalnál ülünk a lába, a könyökét, ha sétálunk akkor nagyon közel sétál. Stb én y felvállaltam rólam többen tudják az egyetemen, róla viszont senki nem tud semmit. Szerintetek? Nem merem megkérdezni! Mind a 2 én 23 évesek vagyunk.
Kérlek bántó válaszoktól kíméljenek!
Szerintem van rá esély, hogy biszex a lány, vagy kíváncsi, és bejössz neki/kedvel Téged. Ha ez továbbra is megy, szóval közvetlen veled, szeret veled lenni, majd szerintem alakul ez magától, hogy esetleg többet legyetek együtt.
De ha most akarsz lépni, hívd el kávézni pl. :)
Hívd el bulizni, iszogatni.
Egy pohár bor után könnyebben vall be az ember dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!