Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, nők, ti undorodtok a pénisztől?
#16: Én is épp erről beszélek, húsom, hogy ez színtiszta biológia. A nemi hormonok befolyásolják a külsőnket bizonyos mértékig. De gondolom, te sem a párod puncijába vagy kromoszómáiba vagy szerelmes. Nekem a nőies külső tetszik. A férfiak nem vonzanak. Sem a cisz, sem a transz férfiak. Nem vonzódom a szőrös testhez, a borostához és a férfias testszaghoz. Akkor hogy a csudába lennék már biszex? Pánszex meg akkor lennék, ha nem érdekelne a másik neme, de nagyon is érdekel, mert csak a nők vonzanak. De az tökre nem érdekel, hogy cisz vagy transz nő az illető.
De mondok egy nagyon meglepő dolgot, mielőtt még azzal vádolnál, hogy én ilyen transznő-mániás vagyok. A transz nők egy része nálam is kiesik, éppen azért, mert nem lehet mindent elérni hormonokkal. Nem tetszenek a férfiakra jellemző tulajdonságok. Ha valaki kopaszodik, ha valakinek borostája van, ha valakinek keskeny a csípője vagy mély a hangja, az nekem nem jön be. De én nem vagyok előítéletes és pontosan tudom, hogy nem minden transz nő ilyen. És hát van ez a dolog a pénisszel, hogy engem éppen pont nem érdekel... de én ezt nem tartom más dolognak, mint azt, hogy valakit az nem érdekel, hogy kövér vagy sovány a párja, vagy hogy milyen színű haja van.
A felszínességet amúgy arra értettem, hogy az alapján sorolod be férfinek vagy nőnek az embereket, hogy farkuk vagy puncijuk van-e. Holott ez egy olyan dolog, ami az utcán, felöltözve nem is látszik. Ez egy túlértékelt dolog, ezer más dolog van, amitől férfinek vagy nőnek látunk valakit. Párkapcsolatban persze más kérdés, szíved joga elutasítani valakit amiatt, mert farka van. Neked nem tetszik és kész. De ne formálj jogot arra, hogy a másik nemét vagy szexuális orientációját meghatározd.
Szépen eltértünk a tárgytól :')
Egy ilyen eldöntendő kérdésre miért nem lehet egyszerű igennel vagy nemmel válaszolni?
17, Az elsődleges nemi jellemző fogalmával tisztában vagy? Mert azok nem a külső jegyek, és azokon nem változtat a hormonterápia sem.
A leszbikus pedig még mindig cinsznemű nőkhöz vonzódik, nem nőnek sminkelt, levágott farkú pasikhoz. Az a biszex vagy pánszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!