Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, tetszene nektek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, tetszene nektek, ha a csaj képes a squirt-re vagy inkább kínos és undorodtok tőle?

Figyelt kérdés
Nem tudom biztosan, hogy képes vagyok rá, de eleve nagyon feltudok izgulni és nagyon nedves szoktam lenni. Amikor közeledek az orgazmushoz, akkor olyat szoktam érezni mintha jönni akarna ki belőlem valami, ezt főleg heves szexnél érzem. Emiatt nagyon betudok feszülni, mert nem tudom, hogy ez kellemetlen avagy sem ha squirt lenne, így próbálom kicsit visszafogni magamat ami nem egyszerű, főleg ha nem lassít.

2022. okt. 3. 13:48
1 2
 1/13 StevenUp ***** válasza:
71%
Tetszene, de nem elvárás.
2022. okt. 3. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Általában szokott tetszeni a pasiknak
2022. okt. 3. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Nekem tetszene
2022. okt. 3. 13:49
 4/13 anonim ***** válasza:
41%
Imádnék egy olyan csajt többször is egymás után ;)
2022. okt. 3. 13:50
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem panaszkodtak még ilyesmi után
2022. okt. 3. 13:53
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekem tetszene. :)
2022. okt. 3. 13:54
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Én nagyon szeretem, több barátnőm is úgy élvezett kellően intenzív ingerlés hatására, de ez nem lehet elvárás.

Amúgy pedig tanulható. Eddig két nőnél is együtt hoztuk össze :).

Ha bizonytalan vagy, hogy tetszene neki, egyszerűen beszéld meg vele.

Az viszont biztos, hogy szex közben visszatartani bármit nem túl jó ötlet. Ha ott sem tudod magad teljesen elengedni, akkor hol?

2022. okt. 3. 13:54
 8/13 anonim ***** válasza:
37%
Na a sok álmodozó okoskodó!
2022. okt. 3. 14:00
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Igen nagyon is tetszene!!
2022. okt. 3. 14:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt ilyen barátnőm, de érdekesnek találnám a dolgot. De ha belegondolok, hogy megszakításos szexnél, gyakorlatilag arctól hasig szétélvezem a nőt, így ez a squirt dolog egyáltalán nem zavarna.
2022. okt. 3. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!