Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyet az átlag csaj bevállal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet az átlag csaj bevállal szerintetek?

Figyelt kérdés

Nagyon izgat és élvezem, ha egy nő kinyal, közben a farkamat veri illetve szopkodja a golyóimmal felváltva elélvezésig.

Még csak prostival volt szerencsém ezt kipróbálni.

Természetesen maximális higéniát betartva, szörtelenítve.

2022. szept. 27. 12:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
De nyuljon is fel azert
2022. szept. 27. 12:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte én is berzenkedtem ettől, aztán egyik exem rávett és azóta csinálom rendszeresen én is. Oda-vissza.
2022. szept. 27. 12:59
 3/17 anonim ***** válasza:
10%
Szerinted ebben mi a jo a csajnak? Ha meg semmi akkor miért vállalná be?
2022. szept. 27. 13:03
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
3. Gondolom amiért szopnak is. Hogy a pali élvezze.
2022. szept. 27. 13:09
 5/17 A kérdező kommentje:

szerintetek nem élvezik a nők a szopást?

Én is élvezem, ha kinyalom a partneremet...

2022. szept. 27. 13:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi neked az "átlag"? Senkinek sincs a homlokára írva mennyire nyitott a szexualitása. A többség nem tenné meg csak aki nagyon nyitott. Az más kérdés, hogy akkor neked is oda kell magad tenni elég alaposan nem csak eldobni magad és "na gyere és kényeztess".
2022. szept. 27. 13:19
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Gáz sztori ha az átlagon gondolkozik az ember. 10es nők írnak, dugok velük, átlagot meg csak lattamozok, alulra rakja a mércét a pancser de a károly boss semmivel se elégszik meg

24f

Testépítő bajnok 8x

2022. szept. 27. 13:23
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Átlag biztos nem. Ez azért elég húzós. Szopást élvezik e a nők? Nehéz kérdés. Van aki igen, nagyon sokan nem és sokan akik nem élvezik megjátszák bizonyos előnyökért. Szerintem a sima szopást is csak kevesen élvezik.
2022. szept. 27. 13:31
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
3-4 év alatt simán el lehet jutni idáig. Hogy frissen hogy találsz ilyen nőt.. talán ha valaki már lezongorázta vele ezt a kört, vagy alapból mindent ki szeretne próbálni.
2022. szept. 27. 13:40
 10/17 StevenUp ***** válasza:
36%

Nem tudom engem most kirázott a hideg, ahogy elképzeltem hogy a s*gglyukamat nyalja egy nő...

Ez nagyon cringe

2022. szept. 27. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!