Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik nem akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik nem akarnak anált Ti undorodtok vagy csak féltek tőle? Es aki szokta csinalni ti nektek hamarabb lesz orgazmus?

Figyelt kérdés

2022. aug. 22. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondom hogy nem akarok csak frusztrál az az érzés h már az útjával olyan ígért csinál hogy kakilnom kell és ez -tától az egészben

Mert beöntés ide vagy oda idegesítő hogy olyan érzésed van mindjárt bekakilsz és félsz h baleset lesz

Agyrém az egész..

2022. aug. 22. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Ujjaval*

Gátol *

2022. aug. 22. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Undorito
2022. aug. 22. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a beöntést. Az anállal semmi bajom.
2022. aug. 22. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Én félek hogy kitágul az izomgyűrű… Van még előttem pár év amikor még szükségem van rá.
2022. aug. 23. 01:20
 6/6 anonim ***** válasza:
4es a beöntés azért kell h tiszta legyen a végbeled és ne legyen kakás a párod farka
2022. aug. 23. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!