Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnytelen a fekete ing egy másik lányon? Leszbikus kérdés :)
Azért más a kérdés mert a kérdezőnek teljesen mindegy hogy egy hetero nő mit gondol róla. Ellenben a leszbikusoké már érdekli.
Válaszolva a kérdésre, szerintem jól tud kinézni, főleg ha tetszik a viselője.
Stílus kérdése minden. Egy dögös nőn minden jól áll. Akinek jó a stílusérzéke és jó az ízlése, az minden darabot be tud úgy építeni az öltözékébe, hogy nőies, vonzó, vagány legyen.
A fekete ing pont egy olyan alapdarab, aminek a viselése kreativitást igényel. Lehet vadítóan szexi:
És borzasztó fantáziátlan is:
Szóval érted, nőtől függ. Előbbin szupervonzón, utóbbin szuperelőnytelen.
"Azért más a kérdés mert a kérdezőnek teljesen mindegy hogy egy hetero nő mit gondol róla. Ellenben a leszbikusoké már érdekli."
Áruld már el kérlek, hogy a "kinek hogy áll az ing" kérdsben mennyivel másabb egy leszbikus nő gondolata, mint egy heteróé?
Értem, hogy a kérdezőt az érdekli, hogy egy leszbikus szereti e a resztelt májat, a Barátok köztöt vagy a fekete ingeket, de könyörgöm, miért gondolna erről bárki mást attól, hogy leszbikus?
Ok, megnyugodtam, hogy nem csak én nem tudok a titkos fekete inges leszbikus kódról, ami miatt mást kellene róla gondolnom, mint bármilyen divatot kedvelő embernek.
ps: ha a lányt nem nézem csak a ruhát, akkor nekem a kettőből leginkább egyik sem, de ha nagyon muszáj, akkor semmiképpen nem az első. De nem azért gondolom ezt, mert leszbikus vagyok, most mutattam meg a barátnőmnek és a pasijának, nekik sem jön be az 1)-es kép.
Köszönöm a szavazatokat.
Azért nem a divat kategóriában tettem fel a kérdést, mert csak a leszbikus és biszexuális nők véleményére vagyok kíváncsi.
Tehát, hogy ők vonzónak találják-e a fekete inget egy másik nőn. A fekete ing viselése másik nőn.
Hetero nőtől miért kérdezném,hogy számára vonzó-e egy fekete ing a másik nőn?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!