Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnytelen a fekete ing egy másik lányon? Leszbikus kérdés :)
Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 15:01
A kérdező szavazást indított:
igen
nem rossz, de nem is jó
nem
40 szavazat
1/23 anonim válasza:
Attól függ nőj ing e? Van akinek ez kifejezetten jól áll, bármilyen kombináció. Akár egy farmerral, sport cipővel. Vagy szövet nacival, szandával, csini klumpával...stb
2/23 anonim válasza:
Ez mitől szex/leszbikus kérdés, és nem divat?
3/23 A kérdező kommentje:
Leszbikus/biszexuális nők véleményét várom.
2023. febr. 2. 16:27
4/23 anonim válasza:
de egy divat kérdésben mitől más egy leszbikus nő, mint egy hetero?
komolyan utálom ezt a mi leszbikusok mások vagyunk. aztán csodálkozunk, hogy az emberek is így tekintenek ránk. a szexualitásomnak semmi köze az ízlésemhez, nem azért hallgatok valamilyen zenét, hordok bizonyos ruhát, szólok le, vagy nézek filmet, mert leszbikus vagyok.
5/23 A kérdező kommentje:
Hetero nőnek nem szeretnék tetszeni.
2023. febr. 2. 16:34
6/23 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Egy hetero nőnek nem is fogsz tetszeni. :D
7/23 A kérdező kommentje:
Az nem olyan biztos :)
2023. febr. 2. 17:02
8/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező, nem értem a logikádat, de se baj!
Tehát egy fekete ing leszbikus és hetero nőn is tud jól állni. Függ az ing szabásától a Te testalkatodtól
De legfontosabb hogy milyen a kisugárzásásod...
9/23 anonim válasza:
Hetero nő = csak férfiak tetszenek neki. Ha egy másik nő is, az már nem hetero.
10/23 anonim válasza:
az a hetero nő, akinek egy másk nő tetszik nem hetero. felejtsük már el ezt a "kíváncsi hetero", meg "nem vagyok meleg, csak kipróbáltam" dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!