Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lennék?
Instagramon is vannak különböző meleg ismerkedős oldalak, akiknek írhatsz, ők kiteszik és meleg/leszbi/bi emberekkel ismerkedhetsz össze, aztán ha úgy alakul tali vagy kapcsolat is lehet belőle. (Én így ismerkedtem össze egy lánnyal és egy sráccal is, akikkel már több hónapja szinte napi szinten beszélünk és a találkozókat is szervezgetjük + előfordulhat hogy a lánnyal lesz is valami komolyabb🙈)
De alapvetően ezt magadban kell eldöntened, nem a neten, hiszen te tudod pontosan mire vágysz, miért nem élvezted eddig fiúkkal, stb. Lehet hogy eddig nem a megfelelő emberekkel hozott össze a sors, de lehet hogy legbelül nem is egy srácra vágysz.
Esetleg nézz meleg/meleg karaktereket tartalmazó sorikat, filmeket hátha valamelyik karakter saját neme iránti érzelmeit átérzed vagy felismered magad a szereplőben. Ilyen sorikból amit nagyon tudok ajánlani az a Heartstopper és a Young Royals, filmből pedig nekem a Love,Simon tetszett nagyon❤️
De ha valakivel szeretnél beszélni róla vagy segítség kéne, írj nyugodtan, én egy bi lány vagyok és ismerek még egy pár meleget, bi-t is, szóval hátha tudok segíteni❤️
3as vagyok
Ha annyit beírsz a keresőbe, hogy "lmbt" vagy "lmbtq", akkor elég sokat kidob. Szerintem célszerű olyan oldalon próbálkozni ami privát vagy ami nem jelöl meg a posztban, ha írsz neki, hanem csak belinkeli a profilodat alá (így ugye ha nem szeretnéd hogy lássák az ismerőseid a profilodon a jelöléseknél, hogy te ilyen oldalakon ismerkedsz, akkor nem fogják, de a poszt alatt meg ott lesz a profilod így aki szívesen beszélgetne veled az megtalál) De ugye te is tudsz azokra írni akik írnak magukról és kikerül a poszt róluk😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!