Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem éreztem ilyen vonzalmat férfi iránt, leszbikus
lennék?
Figyelt kérdés
Régóta tudom, hogy a nők is érdekelnek, azt hittem hogy biszexuális vagyok.
Viszont egy férfi iránt sem érzek olyan erős vágyat, vonzalmat, mint egy nő iránt. A szex is sokkal élvezetesebb nővel.
2022. dec. 12. 21:21
1/8 anonim válasza:
Ha leszbi lennél egyáltalán nem fordulna meg a fejedben, hogy férfival is szexelj. De minek is mondom, ha valakinek el kell magyarázni a saját szexualitását..
2022. dec. 12. 21:22
2/8 A kérdező kommentje:
Hetero párkapcsolatban élek, magyarul kötelező szexelni. Magát a kielégülést kívánom, nem a férfit. Miközben szexelünk, mindig nőre gondolok.
2022. dec. 12. 21:26
3/8 anonim válasza:
Igazából, ha vonzódsz férfihoz is akkor nem vagy leszbikus. Szerintem ebben nincs olyan, hogy csak kicsit ez vagy kicsit az. Azzal nincs gond, ha a nők jobban vonzanak téged, és inkább velük tudod elképzelni az életed.
2022. dec. 12. 21:29
4/8 anonim válasza:
" magyarul kötelező szexelni. Magát a kielégülést kívánom, nem a férfit. Miközben szexelünk, mindig nőre gondolok."
Ezt csak most olvastam el, elnézést. Ez alapján viszont erősen sanszot, te inkább a nők felé húzol de az biztos, hogy az adott férfival nincs meg rendesen a vágy. Szerintem, ha ilyen problémáid vannak akkor ne kínozd tovább magad egy párkapcsolattal vele.
2022. dec. 12. 21:31
5/8 anonim válasza:
A leírtjaid alapján nem vagy biszexuális hanem leszbikus vagy. Ha nőkkel jobban élvezed a szexet mint pasikkal plusz erősebbek az érzelmeid is nők iránt akkor nem kéne kínozd magad hogy férfiakkal jössz össze mivel az nem lesz jó neked. Én azt tanácsolnám neked hogy gyere össze lánnyal és rafogsz jönni hogy téged igazán a lányok érdekelnek. Ha vannak még kérdéseid nyugodtan írhatsz privátot. 18/LL
2022. dec. 13. 10:14
6/8 anonim válasza:
Igen, ezt hívják úgy hogy conphet, azaz a hetró kényszer, az ember ugye ezt veszi alapértepmezettnek, még akkor is, ha nincs benne semmi vágy.
Szinte biztos, hogy leszbikus vagy
Hagyd ott azt a pasit.
Nem, nem kötleező vele semmi, a szex nem kötelesség kellene, hogy legyen, az ember általában vágyik a párjára.
2022. dec. 13. 12:13
7/8 anonim válasza:
Ilyen kevés információ alapján ezt senki sem tudja megmondani neked, te nyilván sokkal többet tudsz magadról, mint itt bárki, úgyhogy nem nagyon kell itt senkire túlságosan hallgatni. Erre kb annyit lehet elmondani, hogy ha vonzódsz a férfiakhoz is, akkor biszex vagy, ha egyáltalán nem vonzódsz hozzájuk, tehát nem akarsz szexelni velük, csókolózni, párkapcsolatban lenni velük stb, ha ez egyáltalán nem érdekel, akkor meg nyilván leszbikus vagy. Az, hogy a barátodhoz nem vonzódsz, nem jelenti, hogy leszbikus vagy, ha más férfiak viszont érdekelnek vagy érdekeltek már. Nem értem, miért vagy kapcsolatban vele, ha nem vonzódsz hozzá? Régebben szeretted, vagy nem értem?
2022. dec. 14. 04:24
8/8 anonim válasza:
Miért vagy olyannal, akihez nem is vonzódsz? Ezt sosem fogom megérteni, hogy bizonyos nők miért erőltetik magukra. Kezdj el ismerkedni nőkkel és férfiakkal is, szerezz több tapasztalatot, aztán majd minden világosabb lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!