Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Volt már annyira elegetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már annyira elegetek a nőkből, hogy nőundorotok van és átpártolnátok a pasikhoz?

Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 10:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10.

Nem talált, de jelentettem a válaszod mindenesetre!

2023. jan. 9. 22:13
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Biszexuálisoknál van olyan, hogy egy időre egy bizonyos nemet preferálnak a másikhoz képest, akár trauma miatt is. De ez nem átpártolás, ez biszexualitás.
2023. jan. 9. 23:23
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

Leszbikus vagyok és néha azt érzem, hogy egyszerűbb lenne egy férfival. De ennyi ez csak egy gondolat.

27/L

2023. jan. 10. 00:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Neked volt, kérdező?
2023. jan. 10. 07:12
 15/18 A kérdező kommentje:

14.

Volt, azért kérdezem!

2023. jan. 10. 10:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem űznélek innen de több választ kapnál szerintem a biszex kategóriában.

Én nem pártolnék át, csak a nők mozgatnak meg. Olyan viszont volt velem, hogy bizonyos idő után ugyanazzal a sémával találtam szembe magam, lánytól függetlenül. Egy ponton aztán elhatároztam, hogy utánajárok ennek a folyamatos elakadásnak.

Utólag látom, hogy ezek a lányok voltak a tanulópénz és nem feltétlen velük volt a baj. Magamat kellett jobban megismerni, a saját mindennapi működésem áldatlan mozgatórugóit ami kihat a kapcsolataimra is.

2023. jan. 10. 12:48
 17/18 Hans Pötterman ***** válasza:
Jaaa, bocs nem néztem a kategóriát. Ez esetben előző válaszom tárgytalan 😅
2023. jan. 10. 14:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Bennem kb két éve tudatosult, hogy megundorodtam a nőktől. Azonban nem pártoltam sehova. Elvesztettem a szexuális érdeklődésemet is.
2023. jún. 2. 10:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!