Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők! Miért ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők! Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Miért látom azt folyamatosan szórakozóhelyeken is, hogy szép nők egymás kezét fogják, meg egymásba vannak állva meg bújva a nők mindenhol. Miért nem a férfiakat puszilgatjátok, szeretgetitek? Nekik is szükségük van a szeretetre. Nekem is kéne már egy adaggal. Mintha azt érezném, hogy a férfiak megértését szándékosan mellőzitek sokan múltbéli sérelmek miatt, és nem feltétlenül születési oka van annak, hogy nő a nővel van.

#Nő a nővel? Hát miért nem a férfival?
2023. jan. 5. 00:00
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
És majd az a férfi, aki valamilyen sérelmüket feloldja. Mert igazán jól foglalkozik velük.
2023. jan. 8. 17:42
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg egy magányos és ostoba fiúcska vagy. XD Álmodozz csak tovább.
2023. jan. 8. 17:43
 43/56 A kérdező kommentje:
Szégyeld magad ezekért a szövegekért.
2023. jan. 8. 17:44
 44/56 anonim ***** válasza:
100%
Te pedig azért szégyelld magad, amiért nem tsizteled mások szexuális irányultságát és elutasítását. ;)
2023. jan. 8. 17:45
 45/56 A kérdező kommentje:
Nem kell szégyenlem, ha összetalálkozom olyan leszbikussal, akinek színes a világ. ...
2023. jan. 8. 17:46
 46/56 anonim ***** válasza:
100%

A húgom egyik volt osztálytársára emlékeztetsz, kérdező.

Velem ellentétben a testvérem mindig is leszbikus volt (vagyis CSAK a nőkhöz vonzódik) és ezt már gimnáziumban is tudta magáról. Volt egy (fiú)osztálytársa, aki rendszeresen elhívta randizni és kereste a társaságát, hiába mondta el neki a húgom többször, hogy nem érdeklődik (először nem szerette volna elmondani az okot). Hiába utasította el mindig, a fiú nem értett a szóból, és amikor egyszer megsimította az arcát, a húgom kifakadt és elmondta neki, hogy leszbikus és sose fog összejönni vele. Ezt követően a srác agresszívabb és lett, és egyre többször próbálta megcsókolni, megsimogatni, megérinteni, mondván, hogy "ő majd kigyógyítja a lezbizésből". Csak megjegyzem, ez már erősen a zaklatás kategória és ezzel csak azt érte el, hogy a húgom félt iskolába menni és rengeteget sírt miatta (először nem is merte elmondani, hogy mi történik). Egy ponton beszélt az osztályfőnökkel, aki azonnal az igazgató elé vitte a dolgot.

A fiút eltanácsolták és a húgom távolságtartási végzést is kapott (szerencsére).

Utálom a fajtádat, kérdező, mert az ilyenektől féltem igazán nem csak a húgomat, de magamat és a legtöbb barátnőmet. Azoktól, akik valami megmentőnek képzelik magukat, holott soha senki nem kért belőlük, pláne nem a leszbikusok.

Miért, miért, miért kell olyannál ütni az ajtót, aki természetéből fakadóan nem kíváncsi rád? Istenem...

26N

2023. jan. 8. 17:48
 47/56 A kérdező kommentje:

Na figyelj csak. Soha nem erőszakoskodnék, de küzdenék, ha engedi. Pont. Én nem olyan vagyok amit te leírsz. megvetem, de részben sajnálom a srácot részben, mert nem kaphatta meg a hugodat, pedig biztosan imádta volna. Hát sajnos neki ez jutott. A Dubaiak meg golflabdát nőnek fel a nőknek a fenekébe. Nekünk meg még egy érintés se jutott tőletek. Ez jó szerinted?

De miért téged érdekel, hogy szeretethiányos vagyok? megsimogatnál, megcsókolnál, megölelnél? Bontanál velem egy üveg bort, lefeküdnél velem, szeretkeznél egy egész éjszakán át? Hát szerintem a válasz a nemleges lesz. Na most innentől kezdve a gondolataimat minek mászod?

2023. jan. 8. 17:58
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem engedik, hát ennyire nem világos egy ennyire egyszerű dolog? Az első, a legelső "nem" után hagyd békén a nőt, függetlenül attól, hogy leszbikus vagy hetero, mert elutasított. Világosan egyértelművé tette, hogy nem szeretne tőled semmit.

Az a jó, amikor KÖLCSÖNÖSEN vágyik lelkileg és fizikailag egymásra kettő ember. Ennyi. Ennyi a titok.

Nem, nem érdekel, ha szeretethiányos vagy és semmilyen formában nem érnék hozzád, mert sem lelkileg, sem fizikailag nem vágyok rád, valamint van párom, de ettől még reagálhatok egy felvetésre, hátha segítek rávilágítani, hogy miért problémás a gondolkozásod.

26N

2023. jan. 8. 18:03
 49/56 A kérdező kommentje:
48: Ha lenne párod akivel te elvagy és fontos neked, akkor ilyen este nem ezt az oldalt bújnád. lelkileg rosszindulatú nő vagy. Durvább jelzőt inkább nem használok rád. Leszel te majd még úgy, hogy semmi másra nem vágynál jobban mint egy férfi érintésére, de mégsem lesz, mert a sors az ellenem irányított szavaid miatt megtanít majd. Hiába vagy szép nő, lehet majd kövér és szellemileg alacsony színvonalú....majd emlékezz a szavaidra amit nekem írtál.
2023. jan. 8. 18:09
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk összenőve a párommal, de ha ennyire érdekel, jelenleg egy vonaton ülök és megyek hazafelé (a párom felé) egy kétnapos lánybúcsúról.

Nem érted, pedig annyira egyszerű. A lelki és testi közeledés nem esik jól akárkitől. Te se egy nagydarab férfi érintésére és csókjára vágysz, nem igaz? Nos, ugyanígy sok nő (a leszbikus mind) nem a te érintésedre és csókodra vágynak. Így már egyértelműbb?

(Egyébként megmosolyogtató, hogy szerinted akárcsak egy hét múlva emlékezni fogok egy anonim oldalon írt néhány hozzászólásra egy arctalan és névtelen senkitől. :D)

26N

2023. jan. 8. 18:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!