Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők! Miért ilyen igazságtalan az élet?
Bevallom őszintén, hogy engem a múltban atrocitás ért 1X évesen, amit két év folyamatos orvoshoz (pszichológus) járás és környezetváltozás kísért. Ennek ellenére mégis adtam esélyt az életemben két férfinak is... sajnos a trauma maradványaként egyikben sem tudtam 100%-ig megbízni.
DE
Ennek ellenére tudom, hogy a férfiak közül sem mind egyforma. Plusz már az atrocitás előtt is tudtam, hogy a lányok felé jobban húz a szívem/lelkem.
Ettől függetlenül szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel van együtt és miért. Sőt! Bátran és büszkén fogom a párom (aki nő) kezét az utcán és rohadtul nem érdekel, hogy ki hogy néz illetve mit beszél a hátam/hátunk mögött. Megannyi rossz van ebben a világban, de a boldogság mindenkinek jár, legyen az heteró/biszex/leszbikus/meleg stb.
Én csak azt nem értem, hogy egyes emberek (például te is Kedves Kérdező), hogy miért akar(sz) mások boldogságának az újába állni?
Ugyan én heteroszexuális vagyok (véletlenül nyomtam a kérdésre), de nevetséges vagy, kérdező. Nincs jogod számon kérni másokon semmit, főleg nem az érzelmeiket és bármilyen testi kapcsolatot. Nem tartoznak neked semmivel, ahogyan te nem tartozol senkinek semmivel.
Egy leszbikus nő értelemszerűen egy másik nővel fog foglalkozni, hiszen ő arra vágyik (azon kívül, hogy nem tudod megváltoztatni a nézőpontját, hogy jössz te ahhoz, hogy tiszteletlenül mégis bepróbálkozz nála?), ahogyan egy meleg férfi is egy másik férfival fog foglalkozni, hiszen ő pedig arra vágyik. Felnőtt emberekről beszélünk, hidd el, nélküled is pontosan el tudják dönteni, hogy kire és mire vágynak.
Hiába vagyok heteroszexuális, én se puszilgatnálak és bujdosnék hozzád, mert (tekintsük el attól, hogy párom van), az ilyen testi intimitás sokaknál már egy szint, nem fogják egy ismeretlen férfival csinálni, aki leült melléjük a semmiből, hanem csakis olyannal csinálják, akit ismernek és szeretnek. A párommal kifejezetten ilyen bujósak, puszilgatósak, simogatosak vagyunk egymással, de nem az első randin kezdtük el ezt, hanem amikor már kialakult közöttünk egy intim lelki és testi viszony, ehhez pedig idő (emberfüggő, hogy mennyi). Ismételten, te nem kérheted számon egy idegenen (de egy ismerősön se), hogy veled miért nincsenek viszonyban.
Egyébként van élet a gyerekvállaláson kívül, számtalan heteroszexuális pár nem vállal gyereket, többek között a párom és én se fogunk (ennek mondjuk több oka van, elsősorban egészségügyi dolgok). Igen, mi majd egy árvaházból fogunk adoptálni egy gyermeket. Talán probléma, hogy új esélyt adnánk egy magára hagyott gyermeknek, hogy boldog családi környezetben nőhessen fel?
26/N
Annyi féle ember él a földön lehet valaki éppen rád vágyik, és megtudjátok egymásnak adni amire mindketten vagytok.
De kérlek, ne ebben a kategóriában próbálkozz, főleg ha olyan nagyívű gondolataid vannak a leszbikusok "kialakulásáròl", mint múltbeli atrocitás és születési hiba.
16, te ezzel még a barátnő se tudna mitkezdeni.
Az inceleknek nem az az első számú problémája, hogy nem jutnak szexhez fizikai szinten, hanem, hogy érzelmileg és szociálisan meg vannak rekedve kb a 8-10 éves szinten.
Ha egy ilyen megdug egy nőt, vagy akár összejön vele, attól nem fog megoldódni a probléma, sőt.
Incel + nő = abúzív, toxic kapcsolat
Ezt a nők is érzik, és ezért kerülik el ezeket a pasikat nagyon nagy ívben.
12: Ti miért akartok mások boldogságának útjába állni? Ti leszbikus nők miért álltok a férfiak elé, miközben ismerkednek egy nővel? Mit képzeltek ti magatokról? Ti boldogok akartok lenni, de másoknak ezt már nem hagyjátok?
13: Ne temesd el a férfiakat. mert a szavaidért még a végén megver a jóisten. Nem tudod hogy kit milyen trauma ért az életben ami nagy behatással van arra, hogy visszafogja a boldogságának a kialakulását.
Nem vagyok impotens és tudnék szeretni egy nőt, ha ő is engem.
Csak mondjuk nem mindig a pénzzel, meg a szemétkedéssel kellene foglalkozni.
Ti könnyen vagytok leszbikusok, mert a melegeknél sem fontos a pénz, csak a testiség és hogy megértés, ahogy nálatok is. Én is szerettem volna, hogy legyen egy nő, aki fogja a kezemet, finoman csókol, bontok vele egy üveg bort szeretkezünk hosszan tartóan és szexelünk jókat. De ez nem mindenkinek adatik meg. De azért ti nők bementek hetero körökbe, szeretetre éhes férfiak környezetébe, akiknek nincsen párjuk.
És ha tudjátok keresztbe is tesztek nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!