Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők! Miért ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők! Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Miért látom azt folyamatosan szórakozóhelyeken is, hogy szép nők egymás kezét fogják, meg egymásba vannak állva meg bújva a nők mindenhol. Miért nem a férfiakat puszilgatjátok, szeretgetitek? Nekik is szükségük van a szeretetre. Nekem is kéne már egy adaggal. Mintha azt érezném, hogy a férfiak megértését szándékosan mellőzitek sokan múltbéli sérelmek miatt, és nem feltétlenül születési oka van annak, hogy nő a nővel van.

#Nő a nővel? Hát miért nem a férfival?
2023. jan. 5. 00:00
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

Van olyan nő, akinek szüksége van a szeretetre és kiváncsi.

És egyúttal tetszem is neki. Mondjuk nem utasít el a kopaszodás miatt és azért mert van egy kis hasam.

2023. jan. 8. 17:05
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Akkor közeledj egy ilyen nő felé, de fogadd el, hogy a leszbikus nőknek és sok heteroszexuális nőnek sose fogsz kelleni. Mégis miért olyan nehéz ezt tisztelni?
2023. jan. 8. 17:08
 33/56 A kérdező kommentje:

Az nem olyan biztos. Ezt ne kívánd, mert én sem kívántam neked rosszat soha.

Ezt miért olyan nehéz elfogadni?

2023. jan. 8. 17:13
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy tény, nincs olyan ember, aki mindenkinek vonzó lenne belsőre és/vagy külsőre, ezt tagadni kár is.

Én se kellenék rengeteg embernek, a párom se kellene rengeteg embernek, ahogy te sem kellenél rengeteg embernek, sőt neked se kéne rengeteg másik ember. Ismételten, ez egy tény.

2023. jan. 8. 17:15
 35/56 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, de azért én lennék veletek.
2023. jan. 8. 17:25
 36/56 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, az érzés nem kölcsönös.

Te tényleg nem tudod annyira sem tisztelni a másik felet, hogy elfogadd, amikor elutasít?

2023. jan. 8. 17:32
 37/56 A kérdező kommentje:
Te elutasítassz engem. Ez a te döntésed. De én a veled egyenlő identitású nőnek örömet szeretnék okozni. És ezt ne vedd el tőlem.
2023. jan. 8. 17:34
 38/56 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de tényleg annyira ostoba vagy, hogy nem érted, hogy egy leszbikus nő nem egy férfitől, hanem egy másik nőtől szeretne szellemi és testi kielégülést kapni? :D

Keress heteroszexuális nőket, akiknél talán van esélyed, mert egy leszbikus nő el fog utasítani téged, ahogy te is elutasítanál egy meleg férfit.

2023. jan. 8. 17:36
 39/56 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok ostoba, hanem te vagy rosszindulatú. Miért nem a pároddal foglalkozol? Hagyjál légyszíves. Én szeretnék örömet okozni leszbikus nőnek.
2023. jan. 8. 17:39
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
A leszbikus nőknek a leszbikus nők okoznak örömöt. XD
2023. jan. 8. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!