Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők! Miért ilyen igazságtalan az élet?
Van olyan nő, akinek szüksége van a szeretetre és kiváncsi.
És egyúttal tetszem is neki. Mondjuk nem utasít el a kopaszodás miatt és azért mert van egy kis hasam.
Az nem olyan biztos. Ezt ne kívánd, mert én sem kívántam neked rosszat soha.
Ezt miért olyan nehéz elfogadni?
Ez egy tény, nincs olyan ember, aki mindenkinek vonzó lenne belsőre és/vagy külsőre, ezt tagadni kár is.
Én se kellenék rengeteg embernek, a párom se kellene rengeteg embernek, ahogy te sem kellenél rengeteg embernek, sőt neked se kéne rengeteg másik ember. Ismételten, ez egy tény.
Hidd el, az érzés nem kölcsönös.
Te tényleg nem tudod annyira sem tisztelni a másik felet, hogy elfogadd, amikor elutasít?
Ne haragudj, de tényleg annyira ostoba vagy, hogy nem érted, hogy egy leszbikus nő nem egy férfitől, hanem egy másik nőtől szeretne szellemi és testi kielégülést kapni? :D
Keress heteroszexuális nőket, akiknél talán van esélyed, mert egy leszbikus nő el fog utasítani téged, ahogy te is elutasítanál egy meleg férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!