Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kezdjem az előjátékot? melyik testrészén? nem a csiklóra értem
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 11:04
1/4 anonim válasza:
A test melyik részén?
Kb bármelyik.. kezd el puszilgatni a nyakát, a mellkasát (nem a melleit) akár a hasát, szóval rengeteg lehetőség van. Próbáld meg átadni a másiknak az érzést, hogy mindenét kivánod, nem sietsz sehova és szánj időt arra, hogy felizgasd őt.
2/4 anonim válasza:
Én fentről szoktam lefelé haladni.
Száj, nyak, mellkas, cici, has és így tovább. Közben figyeld a reakcióit és ha valami láthatóan jól esik neki akkor ott elidőzhetsz egy kicsit többet illetve legközelebb már tudni fogod, hogy mit szeret.
Valamint kommunikáció!
3/4 anonim válasza:
Bárhol. Csak ne rögtön intim területen. Érezni fogod hol tetszik neki. Kommunikáció nagyon fontos
4/4 anonim válasza:
Ott ahol neked is jolesik, de a haladásnál figyeld a visszajelzéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!