Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tényleg csak nyűg, ha egy nő hosszú előjátékot szeretne?
A párom elméletben, amikor beszélünk róla, mindig azt az álláspontot képviseli, hogy benne van, meg neki az a ényeg, hogy nekem jó legyen, stb. De amikor oda jutunk, pár perc után máris a lényegre tér. Álltalában nem tudok rendesen felizgulni ennyi idő alatt, max félig és egy idő után egy kicsit mindig úgy vagyok vele, hogy legyünk túl rajta, élvezzünk végre el, h ne okozzak csalódást...
Sokszor van, hogy olyat kér, amit nem annyira szeretnék - álltalában mert nem vagyok eléggé felizgulva, hogy jól essen - mégis megteszem, mert nekem tényleg ő az első...
Ez már egy jóideje így van, csak egyre jobban zavar, hogy ha fél évente van 1 olyan alkalom, hogy igazán jó, akkor már örülök. Lassan ott tartok, hogy akkor inkább hagyjuk, nem is akarok már szexelni mert nem akarok olyasmit erőltetni, amire a másik nem vevő így, hogy nem teszem meg nekem nem jó. :(
Férfiak, ti hogy vagytok ezzel? Átlagban mennyi időt szántok szívesen előjátékra? Előjátéknál csak és kizárólag a fő erogén zónákra összpontosul a figyelmetek, vagy azért egyéb helyeken is érintitek a másikat?
Nem vagyok férfi. Nő vagyok. Viszont az a meglátásom, hogyha ezt nem sikerül rendesen átbeszélni nyíltan és őszintén, ennek a kapcsolatnak vége lesz. A testi részének mindenképpen. Ez nagyon rossz, ahogy most van. Ő nem tartja a szavát, te nem vagy őszinte és még az együttlét is pocsék. Mi értelme ezt csinálni? Jó érzés a hű lábtörlő szerepében tetszelegni? Miért az a prioritás, hogy csak neki legyen jó? Neked miért ne lehetne jó ugyanúgy?
Szerintem gondolkozz el ezen. De mégse agyalj rajta sokat. Beszéld meg vele.
Akár elélvezésig játszom vele, hogy biztos elmenjen a lány.
45/F
Az a baj,hogy tojik rá a párod,neked hogy lenne jó.
Figyelmetlen ,önző.
Ennek így mi értelme van?
Én próbáltam közben is mondani neki... Hogy legyen lassabb vagy örülnék ha máshol is hozzám érne... Olyankor max fél percig figyel az adott dologra majd el is felejti.
Én meg úgy vagyok vele, hogy akkor bizonyára nem élvezi az adott dolgot, főleg hogy számtalanszor volt ilyen és mindig mondani kell. És akkor megint ott tartok, hogy erőszakosan érzem magam. Nem tudom, talán a testem el van baj, bár nem voltam szerintem alapból sem kövér de fogytam is de az sem változtatott semmin.
Nyilván máshogy szeretitek mindketten.
Tehát lehet hogy nem vagytok egymáshoz valók.
De minden egyéb téren annyira passzol minden. Nagyon szeretem. Nem akarom csak emiatt elhagyni.
Szerintem itt gyakorin egyébként is túl gyakran hangzik el a "akkor hagyd ott" mintha ez mindent megoldana. Rossz a szex? Anyu apu szeme rosszul áll? Lépj le!
Nem akarok lelépni. Megoldást akarok találni mert szeretem. Tudom, hogy az a bonyolultabb út de ehhez szeretnék tanácsot kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!