Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek tényleg csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tényleg csak nyűg, ha egy nő hosszú előjátékot szeretne?

Figyelt kérdés

A párom elméletben, amikor beszélünk róla, mindig azt az álláspontot képviseli, hogy benne van, meg neki az a ényeg, hogy nekem jó legyen, stb. De amikor oda jutunk, pár perc után máris a lényegre tér. Álltalában nem tudok rendesen felizgulni ennyi idő alatt, max félig és egy idő után egy kicsit mindig úgy vagyok vele, hogy legyünk túl rajta, élvezzünk végre el, h ne okozzak csalódást...

Sokszor van, hogy olyat kér, amit nem annyira szeretnék - álltalában mert nem vagyok eléggé felizgulva, hogy jól essen - mégis megteszem, mert nekem tényleg ő az első...

Ez már egy jóideje így van, csak egyre jobban zavar, hogy ha fél évente van 1 olyan alkalom, hogy igazán jó, akkor már örülök. Lassan ott tartok, hogy akkor inkább hagyjuk, nem is akarok már szexelni mert nem akarok olyasmit erőltetni, amire a másik nem vevő így, hogy nem teszem meg nekem nem jó. :(

Férfiak, ti hogy vagytok ezzel? Átlagban mennyi időt szántok szívesen előjátékra? Előjátéknál csak és kizárólag a fő erogén zónákra összpontosul a figyelmetek, vagy azért egyéb helyeken is érintitek a másikat?

2022. szept. 6. 00:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

probaltad mar pl egy egyutt furdessel? vagy pl kolcsonosen megmasszirozzatok egymast?

nekem is halalom a rohanas, nalunk a felesegem ilyen gyorsan legyunk tul rajta tipus, de most mar vegre hosszabb idot szentelunk neki es minosegben javult a szexualis eletunk.

mondd el neki, mire vagysz. kozben is emlekeztesd, iranyitsd.

jatszatok azt, hogy most te iranyitod pl a fejet es ott kell megcsokolnia, ahova te viszed a fejet.

vagy uljetek egymassal szemben es simogasd ott, ahol szeretned, hogy simogasson teged.

biztosan van megoldas, ha egyebkent jol megvagytok.

es igen, mi pasik gyorsabban izgulunk fel, de ez nem azt jelenti, hogy ne elveznenk az oda vezeto utat. ;)

2022. szept. 6. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!