Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek tényleg csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tényleg csak nyűg, ha egy nő hosszú előjátékot szeretne?

Figyelt kérdés

A párom elméletben, amikor beszélünk róla, mindig azt az álláspontot képviseli, hogy benne van, meg neki az a ényeg, hogy nekem jó legyen, stb. De amikor oda jutunk, pár perc után máris a lényegre tér. Álltalában nem tudok rendesen felizgulni ennyi idő alatt, max félig és egy idő után egy kicsit mindig úgy vagyok vele, hogy legyünk túl rajta, élvezzünk végre el, h ne okozzak csalódást...

Sokszor van, hogy olyat kér, amit nem annyira szeretnék - álltalában mert nem vagyok eléggé felizgulva, hogy jól essen - mégis megteszem, mert nekem tényleg ő az első...

Ez már egy jóideje így van, csak egyre jobban zavar, hogy ha fél évente van 1 olyan alkalom, hogy igazán jó, akkor már örülök. Lassan ott tartok, hogy akkor inkább hagyjuk, nem is akarok már szexelni mert nem akarok olyasmit erőltetni, amire a másik nem vevő így, hogy nem teszem meg nekem nem jó. :(

Férfiak, ti hogy vagytok ezzel? Átlagban mennyi időt szántok szívesen előjátékra? Előjátéknál csak és kizárólag a fő erogén zónákra összpontosul a figyelmetek, vagy azért egyéb helyeken is érintitek a másikat?

2022. szept. 6. 00:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

Pedig itt a szakítás a megoldás.

Elképzelhető, hogy a kedvedért változtat a szokásain, de neked tényleg jó érzés lenne tudni, hogy nem szereti/unja az előjátékot, és csak a kedvedért csinálja? Téged így is tudna izgatni? Alig hiszem...

2022. szept. 6. 08:28
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
De nincs megoldás ,mert a párodat ez nem érdekli,nem törődik vele ,hogy jó legyen neked .
2022. szept. 6. 08:45
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

Majd, ha pár hónap/év után a rossz szex következményei felőrlik a kapcsolatod, emlékezzél vissza ezekre a válaszokra.

Amúgy meg növessz önbizalmat. Látom, abból hiány van rendesen. Nem a testeddel van a baj, hanem a faszid egy tirpák, aki le se fssa, mit akarsz, vagy mit nem. De tudod mit? Minnél kevesebb ilyen kis önző görény van a párkapcsolati piacon, a normális nőknek annál jobb. Szóval tartsd meg, nehogy elengedd! Szívj még vele egy darabig. Addig sem zavar másnak több vizet. Hajrá^^

2022. szept. 6. 09:21
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos és kevésbé hasznos válaszokat.

Nem, nem gondolom, hogy különösebb baj lenne velem. Vagy baj, ha nekem többet számít a lelki, érzelmi kötődés, mint a szex? Hogy egyéb téren úgy érezhessem, hogy a másik már azelőtt tudja, mire gondolok, hogy egyáltalán eszembe jutna?

Soha senkivel nem éreztem azt, hogy ennyire egy hullámhosszon lennénk. És igen, nekem ez fontosabb mint az, hogy valaki 10/10es legyen az ágyban.

Lehet, hogy a fentiek alapján egy bunkó parasztnak tűnik a másik, de azért egy kapcsolat ennél jóval árnyaltabb. Igen, a fent írtak alapján logikus, hogy olyasvalakiről van szó aki bunkó és nem figyel a másikra. Pedig nem így van. Minden egyéb téren udvarias, figyel rám és minden tőle telhetőt megtesz. Tényleg úgy érzem, hogy a tenyerén hordoz.

Ennyire baj, ha küzdeni akarok azért, amiért úgy tartom, megéri? Hogy nem dobom ki a szerelmemet az első adandó nehézségnél mint egy használt budipapírt? Tényleg ennyit érnek az érzelmek a testiséggel szemben?

2022. szept. 6. 09:32
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Akkor majd évek múltán dobod ki, miután felőröltek a problémák. Ha neked ez kell...
2022. szept. 6. 09:34
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem, sőt én van hogy jobban szeretem és azt végigvnni mint csak simán dugni. Ohhhh egy jó kis petting....
2022. szept. 6. 13:19
 17/21 A kérdező kommentje:
Igaza lehet az egyik válaszolónak, aki üzenetben arra tippelt, hogy valószínűleg a párom egyszerűen csak sokkal gyorsabban izgul fel mint én. Neki talán fel sem tűnik, hogy gyorsít. Azt hiszem a legjobb lesz, ha leülünk és átbeszéljük ezt alaposabban.
2022. szept. 6. 14:04
 18/21 anonim ***** válasza:

Imádok nyalni..Komolyan.Sajnos szopni még jól nem tudtak leszopni:-(

34F

2022. szept. 6. 14:07
 19/21 anonim ***** válasza:

A férfiak izgalmi gorbeje sokkal meredekebb így van Csak ő elég önző ahhoz, hogy ne alkalmazkodjon a nohoz; hiába mondod mit szeretnél ok fel perc de már lép is tovább Nem izgat tovább,nem vár be

Ez nem kölcsönös oromszerzes ne haragudj csak reszeles

2022. szept. 6. 14:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos,hogy ilyen kis naiv vagy;)
2022. szept. 6. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!