Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tényleg nem igènylitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg nem igènylitek az előjátékot?

Figyelt kérdés

Barátnőm sose hagyja, hogy szex előtt ujjazzam vagy kinyaljam. Rögtön a közepébe vág mindig, hogy tegyem be.

Mindenem az előjáték, talán jobban is élvezem ha nyalhatok mint magát a szexet.

Más lány se igényli az előjátékot?

2022. aug. 26. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyisnem,az a legjobb rész.Én imádom,anélkül nem jövök izgalomba,nedvesedni kell odalent is ,amúgy fájdalmas lenne a közösülés.99,999% biztosan oda van érte.
2022. aug. 26. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Én barátnőm is ilyen.
2022. aug. 26. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha nyalnak, nem szeretem annyira. Ha ügyesen újságnak, azt nagyon!
2022. aug. 26. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
3. "Ujjaznak
2022. aug. 26. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A csajod az 1% kivételhez tartozik, a többi 99% nagyon is igényli hogy kicsit hangulatba hozzák.
2022. aug. 26. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ujjazást nem szeretem, nyalás olyan "elmegy" kategória, de előjátékra (csókok, simogatás, ölelkezés, dörgölőzés...) viszont nagyon is szükségem van. Anélkül túl szűk leszek és nem nedvesedem be, ami mindkettőnknek szar.
2022. aug. 26. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ujjazás nálunk sem része az előjátéknak, de a simogatás, csókolózás,

nyalás az mindig kell hogy beinduljon. Én pedig örömmel csinálom neki.

2022. aug. 26. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!