Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg nem igènylitek az előjátékot?
Figyelt kérdés
Barátnőm sose hagyja, hogy szex előtt ujjazzam vagy kinyaljam. Rögtön a közepébe vág mindig, hogy tegyem be.
Mindenem az előjáték, talán jobban is élvezem ha nyalhatok mint magát a szexet.
Más lány se igényli az előjátékot?
2022. aug. 26. 13:12
1/7 anonim válasza:
Dehogyisnem,az a legjobb rész.Én imádom,anélkül nem jövök izgalomba,nedvesedni kell odalent is ,amúgy fájdalmas lenne a közösülés.99,999% biztosan oda van érte.
3/7 anonim válasza:
Ha nyalnak, nem szeretem annyira. Ha ügyesen újságnak, azt nagyon!
5/7 anonim válasza:
A csajod az 1% kivételhez tartozik, a többi 99% nagyon is igényli hogy kicsit hangulatba hozzák.
6/7 anonim válasza:
Ujjazást nem szeretem, nyalás olyan "elmegy" kategória, de előjátékra (csókok, simogatás, ölelkezés, dörgölőzés...) viszont nagyon is szükségem van. Anélkül túl szűk leszek és nem nedvesedem be, ami mindkettőnknek szar.
7/7 anonim válasza:
Az ujjazás nálunk sem része az előjátéknak, de a simogatás, csókolózás,
nyalás az mindig kell hogy beinduljon. Én pedig örömmel csinálom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!