Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi miatt igénylitek azt hogy több fiúval is kipróbáld a szexet?
Figyelt kérdés
Mi miatt jó az ha egy lány több fiúval ki akarja próbálni a szexet (nem egy időben) mielőtt megállapodsz hosszútávra?2022. júl. 24. 12:33
1/4 anonim válasza:
Kíváncsiak, hogy tényleg jobb-e a nagy farok mint egy átlagos.
2/4 anonim válasza:
Kiváncsiság,tapasztalat gyüjtés. Ugyan ugy mint nálunk férfiaknál. Annyira nem különbözik ám a két nem mint ahogy azt sokan gondolják.
4/4 anonim válasza:
A kettes válaszolóval egyetértek. Én mindig is már egészen tini koromtól fogva szerettem szexelni, és bármilyen formáját hajlandó voltam kipróbálni. Mára a libidóm lejjebb ment (családom van és férjem), még mindig oda vagyok egy kidolgozott,izmos férfi test látványáért,és elég komolyan fel tud izgatni csak a látvány. Nem vagyok egy szende típus, de ezt a férjem már akkor is tudta mikor összeházasodtunk. Bár annak ellenére,hogy milyen a habitusom, mindig is megválogattam,hogy kivel fekszem le. Privátot nem kérek. 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!