Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők! Milyen stílusú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők! Milyen stílusú lányok jönnek be? Ti milyenek vagytok?

Figyelt kérdés
Külsőre gondolok. És belsőre is ugyanaz tetszik?

2022. dec. 4. 13:39
A kérdező szavazást indított:
Fiús vagyok, nőies jön be
Fiús vagyok, ez is jön be
Nőies vagyok, fiús jön be
Nőies vagyok és ez is tetszik
Nőies vagyok, ez nem számít
Fiús vagyok, ez nem számít
34 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Nem pudingagyú nyárspolgárok által önkényesen a biológiai nemekhez kényszerített klisékhez dörgölőzve definiálom magam.
2022. dec. 4. 14:06
 2/12 anonim ***** válasza:
5%
1-es ezt kifejtenéd érthetőbben?
2022. dec. 4. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj, hogy nem csak ez a két véglet van. Én pl szeretem, ha szép, hosszú haja van a páromnak, és nőies vonásai. De a sminket, főleg a sokat, nem szeretem. Ahogy a szoknya, tűsarkú sem vonz, vagy a nagy körmök. Belső tulajdonságai is inkább vegyesen legyenek, pl jó, ha szeret sportolni, focit nézni, erős, és határozott. De legyen érzékeny is, empatikus, kedves, és az sem baj, ha háziasabb, mint én :D
2022. dec. 4. 15:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nőies leszbikus vagyok. Kékeszöld szemű és barna hajú és az alakom picit sportos. És nekem bejonnek minden felé leszbikusok. 16/L L
2022. dec. 4. 16:38
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
2: Érthetőbben: Őszintén sajnálom azt, akinek az énképe annyira primitív, hogy zavartalanul bele tudja illeszteni magát két sablon közül az egyikbe, ezzel lepipálva a csillagjegy-hívőket is, akik szerint meg tizenkétféle ember van csak.
2022. dec. 5. 00:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nőies, sminkelős nő vagyok, bár van pár "pasisnak" titulát tulajdonságom (szeretek pc-n játszani, streameket nézni, kondizni, inni...) és ugyan úgy a nőies nők jönnek be és ez alapán nem kell sminkre és magassarkúra gondolni, szimplán femininitásra. És a rövid haj is lehet belevaló és csajos, ha jól áll az illetőnek.

22/N

2022. dec. 5. 09:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Femme vagyok, nőies és fiús típus is bejön :)

35 N/L

2022. dec. 5. 14:03
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Változik mennyire vagyok fiús vagy lányos, de divatban a maszkulin, androgűn vonal is vonzz.

Párt nem ez alapján választok, aki tetszik, de nem játszunk papás-mamást. 😉

Bár általában a high femme csajok nem jönnek be, ez a nagyon pink, nagyon nőies nekem már sok, nekem kicsit olyan mintha kompenzálnának valamit.

2022. dec. 5. 14:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyiknek se mondanám magam. Hosszú hajam van, de nem sminkelek, szoknyát se hordok, magasított cipőt is ritkán, de nem vagyok ellene. Elegáns hatást kelt számomra.

Amit észrevettem lányok esetében hogy mind2 oldal bejön. Jobban a fiús, de a nőies is, túlzások nélkül. Egy agyonsminkelt, full pink szettben lévő egyén kicsit sem vonzana.

2022. dec. 11. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Femme vagyok és a butchok jönnek be :)
2022. dec. 16. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!