Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikus szex tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikus szex tényleg órákig tart? Miért?

Figyelt kérdés

Két tiktok videót is láttam, hogy a hetero szex olyan 20 perc, a leszbikus meg 3 óra :D Miért?

Hetero L

2022. nov. 10. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem feltétlen igaz, mi a párommal 10 perc alatt a csúcsra tudjuk egymást juttatni, na persze volt mikor 1 óráig is szexeltünk, a rekord 3 perc:D
2022. nov. 10. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
El kell keserítselek, a hetero szex is.:) Sőt, akár 4 napig is.
2022. nov. 10. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
99%

A hetero pár férfi tagjának általában szüksége van valamennyi időre orgazmus után mire újra "harcra kész" tud lenni és újra el tud élvezni. 2 nő esetén nincs ilyen, egy alkalommal mindkét fél többszörös orgazmust tud átélni viszonylag kis szünetekkel, így eléggé el lehet húzni egy együttlétet.

Néha jól esik hosszú ideig eljátszadozni egymással, viszont a leszbikus szex sem tart mindig órákig, nem tudom kinek van annyi ideje. 😀

2022. nov. 10. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Pont annyiféle az "időtartam" változatossága mint a hetero kapcsolatokban. Kedv és hangulat kérdése is.
2022. nov. 11. 01:17
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Mert a férfiak hajlamosak hamar elmenni, és nem tudják egyből folytatni, ezért többnyire addig tart az együttlét, ameddig a férfi el nem élvez. Jó esetben előtte a nő is kielégül, és ennyi. Két nő esetében nincs sietség. Nem kell a nőnek sem kapkodni, hogy gyorsan elmenjen, mert a férfi már nehezen bírja, eljátszhatnak akár órákig is, felváltva izgatva egymást. De azért az elég ritka, hogy valóban órákig csinálják. Maximum úgy tudom elképzelni, hogy távkapcsolat, vagy ritkán tudnak együtt lenni, és akkor kihasználják az időt. Egyébként egy együttélős kapcsolatban, amikor minden nap van rá lehetőség, ki akarna és tudna órákat rászánni erre?
2022. nov. 11. 08:43
 6/9 anonim válasza:
88%
Utolsónál a pont.
2022. nov. 11. 09:57
 7/9 anonim ***** válasza:
17%

Mondjuk attól függ mit veszünk szexnek

Mert ha mondjuk heteróknál csak a dugást veszi annak és a nyalás, ujjazás, előjáték nincs benne akkor még jó hogy kevesebb ideig tart

Mondjuk kicsit vicces a szitu mert pont az előbb olvastam egy kérdést ahol meg az volt hogy a nők egy orgazmus után már nagyon érzékenyek és már csak ölelés meg szeretgetés kell nekik:D

Ez inkább csak ilyen tévhit szerintem.

2022. nov. 11. 13:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :) Így már érthető.

Én nő vagyok és ha egyszer elélvezek akkor egy fél napig nem mehet újabb ment érzékeny lesz odalent :D Illetve nekem szerencsém volt a fiúkkal, akikkel eddig voltam, mert még ha előbb el is mentek, mint én (de sokan jól bírták), akkor befejezték nekem kézzel vagy szájjal.

2022. nov. 11. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
93%
Mert jó nekik
2022. nov. 12. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!